free download 78 travel guides written by experts

MOL Romania deschide doua benzinarii, la Targu Mures si Targu Neamt

MOL România a inaugurat două noi benzinării, una în localitatea Ernei de lângă Targu Mureș și cealaltă în orașul Targu Neamț, în urma unor investiții cu o valoare cumulată de circa 1,3 milioane de euro. Noile stații de alimentare MOL oferă la vânzare roviniete, huviniete, sunt dotate cu pistoale pentru alimentare rapidă cu carburanți și pun la dispoziția șoferilor facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburanți MOL și ale sistemului de loializare MultiBonus.

“MOL România își urmează strategia de creștere, iar prin deschiderile de la Targu Mureș și Targu Neamț rețeaua noastră a ajuns la 133 de benzinării. Cele două noi stații de alimentare sporesc prezența MOL România în două zone în care atât clienții din proximitate cât și cei aflați în tranzit au nevoie de servicii de calitate superioară”, a declarat Kinga Daradics, CEO MOL România.

Benzinăria MOL din comuna Ernei, de pe Strada Principală nr. 630 B, este situată pe ruta care leagă Targu Mureș de Reghin, fiind un punct util de alimentare cu carburanți de calitate pentru flotele comerciale care trebuie să ajungă în Moldova. Construită pe un teren de peste 2.700 de metri pătrați, benzinăria are 4 pompe de alimentare, cu 28 de pistoale, din care două cu alimentare rapidă, dedicate vehiculelor de mare tonaj. Magazinul amenajat în incinta benzinăriei are o suprafață de 102 metri pătrați.

Targu Neamț este un oraș nou pe harta benzinăriilor MOL din România. Situată pe strada Mihai Eminescu nr.18, benzinăria MOL Targu Neamț ocupă o suprafață de 1.400 de metri pătrați și are două pompe, cu un număr total de 16 pistoale, dintre care două cu alimentare rapidă. Stația include un magazin cu suprafața de 60 de metri pătrați.

Ambele benzinării oferă la pompe carburanți de calitate: benzină-Tempo 95 şi EVO Benzină, respectiv motorină: Tempo Diesel și EVO Diesel. Magazinele propun clienților atât o gamă extinsă de băuturi şi produse alimentare, cafea, produse din tutun, cât și lubrifianţii din gama MOL Dynamic şi produsele de îngrijire auto EVOX.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *