free download 78 travel guides written by experts

MOL lanseaza o noua editie a competitiei pentru studenti “freshhh2010”

Grupul MOL anunţă lansarea celei de-a patra ediţii a competiţiei internaţionale on-line “freshhh2010”, dedicată studenţilor şi tinerilor absolvenţi. Prin intermediul acestui program aceştia au şansa de a participa la diverse proiecte alături de specialiştii Grupului MOL şi de a fi ulterior recrutaţi în cadrul companiei. Totalul premiilor oferite câştigătorilor competiţiei este în valoare de 20000 euro. 

“freshhh2010” pune accent pe cunoştinţele tehnice, mai ales din domeniul petrol şi gaze. Competiţia constă în câteva sesiuni interactive de întrebări cu caracter tehnic organizate on-line, realizarea unui proiect pe baza unei teme date şi o rundă finală de probe practice, la care se vor califica primele 10 echipe. Finala va avea loc la Budapesta, în mai 2010.

La competiţie pot participa studenţi indiferent de specializare, care trebuie să se asocieze în echipe de câte 3. Înscrierile se fac on-line, la adresa //www.freshhh2010.net, termenul limită fiind 28 februarie 2010. Mai multe detalii referitoare la derularea concursului se pot obţine accesând adresa menţionată mai sus.

Programul “freshh” este una din cele mai importante iniţiative derulate de Grupul MOL în România cu aplicabilitate în domeniul resurselor umane. Unul dintre obiectivele programului este încurajarea schimbului de idei şi experienţe. În acelaşi timp tinerii studenţi şi absolvenţi au oportunitatea de a-şi testa cunoştinţele acumulate şi creativitatea într-un domeniu cu tradiţie în România.

Informaţii despre programul “freshhh”:
·    2007: din Romania au participat 26 echipe, 2 echipe ajungând în finală
·    2008: 5 echipe au reprezentat România, din care una s-a calificat în finală. În total au participat 273 de echipe, din 29 de ţări
·    2009: 50 de echipe a au reprezentat România, din care una s-a calificat în finală

Bucuresti, 04.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *