Baby Boom Show Virtual

moduri prin care o sedinta de masaj senzual te poate ajuta

Traim intr-un secol in care oboseala cronica si stresul aproape ca au devenit o parte din noi avand in vedere ca ne confruntam cu ele in mod constant. Stilul de viata modern in care alergam haotic dintr-o parte intr-alta de asemenea nu ne ajuta foarte mult in ceea ce priveste combaterea stresului sau a oboselii. Intr-un asemenea context este esential sa incercam sa ne deconectam de la toti acei factori stresori, pentru ca daca raportam lucrurile pe termen lung, aceste inconveniente aparent minore pot sta la baza aparitiei unor afectiuni grave. Masajul reprezinta fara doar si poate o modalitate foarte practica prin care ne putem deconecta de la cotidian si prin care putem combate oboseala si stresul. Daca vorbim insa depre masajul senzual, putem spune ca beneficiile sunt duble daca tinem cont de faptul ca acest tip de masaj stimuleaza intreaga musculatura si presupune utilizarea unor tehnici menite sa aduca o relaxare profunda, dar si o mai buna cunoastere a propriului corp. Din pacate insa, masajul senzual ramane inca un subiect tabu, chiar daca acestia si-a dovedit eficienta in ceea ce priveste tratarea unor probleme care au legatura cu viata de cuplu, dar si capacitatea formidabila de a combate oboseala si stresul.

sursa foto

Masajul senzual are o istorie foarte indelungata daca ne gandim la faptul ca acesta era o practica obisnuita chiar si in vremurile antice, atunci cand oamenii vremurilor respective au inteles eficienta pe care acest tip de masaj il are in ceea ce priveste relaxarea, dar si explorarea propriului corp. Astazi avem posibilitatea de a regasi numeroase saloane care ne pot pune la dispozitie sedinte de masaj sensual, singurele locuri unde putem trai la intensitate maxima beneficiile oferite de acest tip de masaj. Iata asadar 3 moduri prin care o sedinta de masaj senzual iti poate fi mai mult decat benefica.

Te ajuta sa scapi de inhibitii.
Masajul senzual este foarte bine cunoscut pentru faptul ca reprezinta de departe unul dintre cele mai bune solutii la care putem apela in momentul in care dorim sa combatem inhibitiile. Daca vorbim despre viata de cuplu, trebuie sa avem in vedere faptul ca inhibitiile pot avea un impact negativ asupra modului in care evolueaza relatia amoroasa, motiv pentru care este esentiala inlaturarea acestora.

Te ajuta sa iti cunosti mult mai bine propriul corp.
Fiecare dintre noi suntem diferiti si reactionam diferiti la stimuli, astfel ca o sedinta de masaj senzual reprezinta un mod excelent prin care ne putem cunoaste mult mai bine propriul corp. Mai mult decat atat, acest tip de masaj te va ajuta si sa explorezi mult mai intens lumea nebanuita a placerilor.

Relaxeaza intens intreaga musculatura.
Masajul clasic presupune in general stimularea musculaturii in puncte specifice, in timp ce masajul senzual ofera o relaxare totala a intregii musculaturi. De ce este mai benefic masajul senzual? Pentru ca acesta te poate ajuta sa inlaturi oboseaal si stresul foarte rapid si foarte eficient. Masajul sezual presupune utilizarea unor tehnici specifice, motiv pentru care este recomandat sa ne asiguram ca programam o astfel de sedinta numai in cadrul saloanelor de specilitate, atunci cand ne dorim rezultate pe masura.

Articol de Adrian M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *