Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Modulo Consulting realizeaza www.stampileonline.ro

MODULO Consulting, companie de consultanta in domeniul IT, a realizat pentru Rubin 2000 site-ul www.stampileonline.ro, primul site unde vizitatorii au posibilitatea de a crea, edita, comanda si urmari executia stampilelor pentru compania lor.

Facand uz atat de tehnologii cunoscute (J2EE, produse open source) cat si de instrumente create de ei insisi (cum ar fi sistemul de modelare curbata a textului), echipa de specialisti de la MODULO Consulting – impreuna cu un designer – au construit acest proiect in timp record si l-au finalizat inainte de termen.

“Oamenii trebuie sa poata sa depuna minimum de efort in activitatile realizate pentru a-si investi energia in alte directii. Stampileonline.ro vine cu o solutie: un pas mic, dar extrem de important pentru orice firma – stampila – se realizeaza mult mai usor – din doar cateva click-uri.” a declarat Vlad Trofin, proffesional services manager.

“Suntem foarte multumiti de sistemul creat de MODULO Consulting pentru www.stampileonline.ro. Grija cu care au lucrat la fiecare optiune a fiecarui meniu din cadrul intregului proces de comanda a unei stampile online si profesionalismul specialistilor se observa in solutia finala pe care ne-au prezentat-o si pe care am implementat-o cu succes” afirma Florin Pantelimon, director general Rubin 2000.

MODULO Consulting este o companie ce ofera organizatiilor care constientizeaza importanta tehnologiei servicii profesionale in domeniul IT: consultanta, project management şi solutii integrate avansate pentru compani. Avand o echipa de specialisti care se perfectioneaza permanent, MODULO Consulting ofera in prezent consultanta si servicii de dezvoltare pentru diverse tehnologii. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *