free download 78 travel guides written by experts

MODULO Consulting distribuie produsele Aastra si Digium

MODULO Consulting, companie care ofera solutii VoIP (Voice-over-IP) integrate si consultanta in domeniul IT&C, aduce in Romania produsele Aastra si Digium.

“Faptul ca am devenit Hardware Reseller al produselor Digium in Romania si Authorized Reseller  Aastra Technologies reprezinta un pas important pentru noi si face parte din dezvoltarea liniei de VoIP si angajamentul MODULO de a  aduce cele mai noi si mai bune servicii de VoIP pe piata romaneasca” a afirmat Bogdan Moldovan, General Manager MODULO Consulting. “Solutiile VoIP sunt din ce in ce mai cautate pentru eficienta lor, iar integrarea produselor de ultima generatie de la partenerii nostri ne ofera posibilitatea de a furniza solutii de inalta calitate clientilor” a mai adaugat reprezentantul companiei.

MODULO Consulting a devenit Hardware Reseller al produselor Digium in România si Authorized Reseller  Aastra Technologies, completand astfel lista partenerilor de valoare ale caror produse sunt integrate in solutiile VoIP oferite. Lista care include in momentul de fata Linksys si Polycom.

“Avem acum la dispozitie o oferta completa de echipamente pentru solutiile VoIP pe care le dezvoltam” a spus Bogdan Moldovan, MODULO Consulting.

Mai multe informatii despre produsele Aastra distribuite sunt disponibile accesand //www.modulo.ro/aastra, iar despre produsele Digium puteti vizita //www.modulo.ro/digium

Despre Digium
Digium, o companie cu sediul in Huntsville, Alabama, este creatorul si dezvoltatorul principal al primei centrale telefonic Open Source, Asterisk. Solutiile Digium duc la scaderea costurilor implementarilor (solutiilor) traditionale TDM si VoIP prin intermediul Open Source, software bazat pe standarde si gateway-uri, servere media si de aplicatii de ultima generatie. Digium furnizeaza o paleta atent selectionata de produse hardware si software, dezvoltate si implementate folosind cele mai noi metode de lucru (in primul rând dezvoltare Open Source).

Despre Aastra Technologies Limited

Aastra Technologies Limited este o companie cu sediul in Concord, Ontario, Canada, care are ca obiect principal de activitate dezvoltarea si comercializarea produselor si sistemelor de acces in retelele de comunicatii. Produsele Aastra includ o gama completa de terminale dtelefonice rezidentiale si de business, centrale telefonice (PBX) de intreprindere, servere de acces si gateway-uri pentru transmisii video digitale de inalta calitate. Aastra furnizeaza echipamente pentru majoritatea companiilor de telefonie si anumiti operatori de cablu si radio din America de Nord si Europa, si este prezenta si in America de Sud si Asia.

Despre MODULO Consulting
MODULO Consulting este o companie ce ofera organizatiilor servicii profesionale in domeniul IT:
·    consultanta,
·    management de proiect si
·    solutii integrate avansate pentru companii.

Avand o echipa de specialisti care se perfectioneaza permanent, MODULO Consulting pune la dispozitia clientilor consultanta si servicii de dezvoltare pentru numeroase tehnologii si ofera solutii complete VoIP. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *