free download 78 travel guides written by experts

Modelul SEAT Ibiza a obtinut la Madrid premiul “MASINA ANULUI 2009

ÎN URMA VOTURILOR EXPRIMATE DE CITITORI”

· Modelul a obţinut această distincţie în premieră
· Ibiza a sărbătorit împlinirea a 25 de ani de la lansare
· Cel mai bine vândut model din segmentul său începând cu 2001

Noul SEAT Ibiza continuă să obţină premii şi distincţii. De această dată, grupul editorial „Prensa Ibérica”, ziarul „La Vanguardia” şi revista de specialitate „Autofácil” au acordat premiul “Maşina anului 2009 în urma voturilor exprimate de cititori” noii generaţii a modelului SEAT Ibiza cu ocazia ceremoniei desfăşurate la finele săptămânii trecute la Madrid. Premiul este de o relevanţă deosebită pentru producătorul spaniol.

La ceremonie au asistat numeroase personalităţi naţionale din sectorul industriei automobilistice, reprezentanţi ai conducerii organizatorilor acestei gale şi ai presei de specialitate. SEAT a fost reprezentată de directorul de comunicare al mărcii, Isabel Videira, căreia i-a fost înmânat premiul de către Javier Godó, editorul ziarului „La Vanguardia” şi conte de Godó.

La decernarea premiului, Isabel Videira a declarat: “Este o onoare deosebită pentru mine să primesc acest premiu pentru SEAT Ibiza. Această dovadă de recunoaştere are o conotaţie foarte specială pentru noi, distincţia fiind acordată de toţi cititorii „Prensa Ibérica”, „La Vanguardia” şi „Autofácil”. Acest premiu este cu atât mai special, cu cât cel mai popular model al nostru împlineşte 25 de ani de la lansarea sa pe piaţă, fiind totodată prima distincţie de acest tip acordată pentru Ibiza. Principalul argument pentru care Ibiza s-a bucurat de recunoaştere în fiecare an este încrederea clienţilor, care au desemnat acest model cel mai bine vândut autoobil din segmentul său începând cu anul 2001.”

Voturile pentru Maşina anului au fost exprimate de la începutul lunii noiembrie 2008 până la 15 decembrie, prin SMS-uri, apeluri telefonice, precum şi pe pagina de Internet www.mejorcoche.epi.es. SEAT Ibiza a câştigat cu 22,94% din totalul voturilor exprimate de cititori, fiind urmat de Citroën C5 şi de Opel Insignia.

Disponibil în prezent în două versiuni de caroserie – 5 uşi şi SC(varianta în 3 uşi), având o gamă de şase propulsoare – trei diesel şi trei pe benzină. În urma lansării recente a modelului Ibiza SC şi a noii versiuni ECOMOTIVE care va fi disponibilă în curând, în viitorul apropiat clienţii români vor putea achiziţiona şi mult aşteptatele versiuni FR şi CUPRA în a doua jumătate a anului.

Textul şi fotografiile sunt disponibile online la adresele //media.seat.com, dar şi pe site-ul de presă Porsche România, www.presa.porscheromania.ro.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *