Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Modelul european Civic Type R exportat in Japonia

Honda Motor a anunţat că autoturismul european Civic Type R cu 3 uşi este importat de la uzinele producătoare Honda din Swindon, Marea Britanie, pentru a fi vândut alături de actualul autoturism japonez Civic Type R cu 4 uşi. Noul model se va numi “Civic Type R Euro” şi a fost pus în vânzare începând cu data de 5 noiembrie 2009.

Decizia de a vinde în Japonia autoturismul european Civic continuă linia lansărilor acestuia pe pieţele din Austria şi Africa de Sud încă de la începutul acestui an. Mărcile Civic cu 3 şi, respectiv 5 uşi, au fost concepute iniţial numai ca modele europene, dar combinaţia dintre motorul 201PS i-VTEC, aderenţa îmbunătăţită şi stilizarea revoluţionară a determinat o afluenţă de cereri de la pasionaţii de automobile Honda din întreaga lume.

Exportul modelului Type R demonstrează, pentru a doua oară începând cu anul 2001, că autoturismul european Civic se vinde pe piaţa japoneză. Numai 2010 din aceste maşini Milano Red, Alabaster Silver sau Championship White vor fi disponibile pentru fanii Honda din Japonia.

Uzinele Swindon care realizează modelul Type R, produc şi restul gamei Civic cu 3 şi 5 uşi, precum şi CR-V SUV. În această toamnă, uzinele de ultimă generaţie au început producţia popularului model Jazz pentru a răspunde creşterii cererilor de pe pieţele europene.

Bucuresti, 06.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *