metalshow

Modelele MINI Life Ball 2010 si-au facut debutul frenetic pe covorul rosu de la Viena

Modelele de colecţie create de designeri renumiţi sunt scoase la licitaţie în scopuri caritabile.

Pe 17 iulie designerii Diane von Furstenberg, Kenneth Cole şi directorul de creaţie Calvin Klein Collection, Francisco Costa, au dezvăluit publicului modelele MINI, create special pentru evenimentul Life Ball 2010.

În timpul evenimentului celebrii designeri au fost prezenţi pe covorul roşu din piaţa primăriei din Viena alături de propriile creaţii. Bijuteriile pe patru roţi au avut parte de o primire călduroasă din partea participanţilor la cel mai mare eveniment caritabil european pentru sprijinul luptei anti-SIDA.

Născută în Belgia, designerul american de modă Diane von Furstenberg şi-a demonstrat creativitatea pe un automobil MINI. Rezultatul este o maşină cu mare impact pe şosea, care iese în evidenţă prin culoarea roşie a caroseriei acoperită cu buze colorate. Acoperişul şi jantele din aliaj se remarcă prin albul pur, iar capota este decorată cu iniţialele designerului.

"Viaţa este dragoste, dragostea este viaţă! Am vrut să creez ceva care celebrează viaţa şi ne aminteşte de importanţa sănătăţii. Culoarea roşie exprimă conştientizarea HIV/ SIDA, buzele reprezintă Diane von Furstenberg. Această maşină este plină de viaţă şi de iubire", a explicat designerul.

Kenneth Cole, designer newyorkez, a hotărât să îşi exercite talentul pe un MINI Cabrio. El a creat o bijuterie strălucitoare, cu caroseria din metal lustruit. Suprafaţa caroseriei este acoperită cu ştrasuri care se găsesc şi în interiorul maşinii. Creatorul modelului MINI Life Ball menţionează: "În colecţia noastră întotdeauna scopul este de a îmbina armonios moda şi funcţionalitatea. Exact asta reprezintă modelul MINI Cabrio. Este în acelaşi timp o maşină elegantă şi practică. Am creat caroseria maşinii din metal lustruit, în conformitate cu linia noastră de accesorii pentru toamnă/iarnă şi i-am aplicat semnătura casei noastre de modă. Sperăm că automobilul va încânta pasionaţii modei şi fanii auto deopotrivă şi că va fi achiziţionată la un preţ ridicat în cadrul licitaţiei amfAR. "

Directorul de creaţie al Calvin Klein Collection, Francisco Costa, şi-a pus amprenta artistică pe un MINI Countryman – cel mai nou model al gamei MINI. Această maşină este un statement de modă în culoarea negru mat. Într-un stil minimalist, portierele faţă sunt inscripţionate cu logoul Calvin Klein Collection realizat din cauciuc negru.

Acest din urmă model a fost vândut în schimbul sumei de 40.000 Euro, chiar în aceeaşi seară, la Gala amfAR din Viena. Celelalte două MINI vor fi scoase la licitaţie la evenimentele amfAR ce vor urma. Câştigurile revin în totalitate Fundaţiei Americane de Cercetare anti-SIDA (amfAR). Dr. Wolfgang Armbrecht, Vicepreşdinte MINI Brand Management a declarat: “Ne putem mândri cu 10 ani de parteneriat de succes alături de Life Ball. Evenimentul reprezintă o platformă excelentă pentru marca MINI, implicarea noastră permiţându-ne să susţinem în continuare lupta împotriva SIDA.”

MINI la Life Ball 2010

Odată cu această ediţie a evenimentului de caritate anti-SIDA, se împlinesc 10 ani de implicare MINI. Al 18-lea episod Life Ball a avut loc pe 17 iulie la Viena, reuşind să atragă din nou celebrităţi din întreaga lume. Acest eveniment extrovertit promovează toleranţa şi solidaritatea, reprezentând platforma perfectă pentru a evidenţia angajamentul socio-politic al mărcii MINI. Lupta împotriva HIV / SIDA este una dintre activităţile importante de CSR ale BMW Group.

Bucuresti, 20.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *