free download 78 travel guides written by experts

Modalitati de acces la fondurile obtinute de Best Foto fest pentru ANVR

Arta vindeca! Best  Foto Fest reuseste sa demonstreze acest lucru cu brio, odata cu incheierea celei de-a doua editii a acestui eveniment de anvergura.
La numarul 874 pus la dispozitie de catre companiile Orange, Vodafone si Cosmote si prin intermediul donatiilor stranse de la clientii aflati la cumparaturi in cele 3 centre comerciale Carrefour s-au incasat 21500 Euro.
Nevazatorii vor avea posibilitatea de a accesa fondurile stranse de evenimentul BEST FOTO FEST prin Asociatia Nevazatorilor din Romania. Pentru a putea beneficia de o operatie gratuita ( toate costurile suportate de Asociatie) trebuiesc indeplinite si cateva conditii: aplicantii la fonduri trebuie sa fie membrii ai Asociatiei, sa sufere de deficiente de vedere operabile si sa prezinte la sediul Asociatiei urmatoarele:
·    Aviz de la 3 medici care sa le certifice afectiunea;
·    O estimare a sanselor de reusita a operatiei;
·    Cerere inregistrata la ANVR de acces la fonduri;
·    Dovada ca provin dintr-o familie defavorizata si cu posibilitati financiare reduse;

Editia 2009 a expozitiei mobile de arta fotografica Best Foto Fest a reusit sa reuneasca nume importante, fotografi renumiti precum : Mihai Moiceanu, Narcis Virgiliu, Liviu Vasile, Alin Popescu, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac, Sebastian Enache, Liviu Untaru (fotograf Gardianul), Mihai Pop (fotograf revista SPY), Dan Bistriteanu (fotograf revista Click), Ovidiu Huiban (fotograf revista Story). Evenimentul a putut fi organizat gratie sponsorizarilor facute de Duracell, liderul industriei de baterii si cu aportul Carrefour Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri cu cele mai competitive preturi si o gama variata de aparatura foto si video. Evenimentul a mai fost sustinut si de magazinul L’Armoire si RIN Grand Hotel, Joint Media si Media Image.

Evenimentul s-a bucurat ca si imagine de cele mai indragite vedete de la noi : Maia Morgenstern, Andra, DJ Wanda, Gabi Szabo, Mihai Morar, vedeta canalului Antena 2 si liderul in audiente matinale Radio ZU.

Carrefour Romania s-a alaturat cauzei sustinute in cadrul acestui proiect inca de la lansarea acestuia, in 2008. “Suntem constienti ca persoanele cu deficiente de vedere au mare nevoie de ajutor si suntem aici pentru ei, pentru a le da o sansa de a vedea lumea “intr-o alta lumina” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.

Organizatorii spera ca sumele incasate sa sprijine cat mai multi oameni. “Estimam si ne-am dori sa operam 15-18 persoane. Speram ca evenimentul Best Foto Fest sa devina traditie si sa reuseasca an de an sa stranga din ce in ce mai multe fonduri pentru Asociatia Nevazatorilor” a declarat Alexandru Florea, Director General al agentiei SPLIT Advertising

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *