metalshow

Moda se întrece cu bucătăria și taximetria pe scena „Bravo, România!”

Marți, 19 aprilie, de la 20.30, în cea de-a treia ediție a emisiunii de la Antena 1

Cea de-a treia ediție a show-ului „Bravo, România!”, difuzată la Antena 1 marți, 19 aprilie, de la ora 20.30, aduce în fața juriului trei echipe din trei domenii diferite: modă, bucătărie și taximetrie.

Așa se face că preț de câteva minute, acestea vor străluci ca niște staruri în trei momente de musical care le vor pune în valoare atât meseriile, cât și talentul și spiritul de echipă: doamnele care lucrează la Nissa și din mâinile cărora ies haine purtate de femeile din toată România, bucătarii, patronii și oamenii care se ocupă de Presto Pizza și taximetriștii și colegele lor de la Speed Taxi, toți își vor uni forțele pentru a lupta pe scenă pentru trei povești emoționante.


Echipa Nissa luptă la „Bravo, România!” pentru a ajuta un băiat de 18 ani, care la vârsta de 8 ani a fost diagnosticat cu autism infantil grav și pentru care tratamentul este singura soluție de salvare, tratament atât de costisitor și greu de urmat mai ales că de când băiatul a împlinit 18 ani, Casa de Asigurari nu îl mai decontează. Și echipa taximetriștilor vine cu o poveste pentru care e decisă să lupte trup și suflet: ajutarea unei organizații care aduce laolaltă copii din medii diferite și care ajung să interacționeze, să învețe ce e voluntariatul, să se ajute între ei. Iar Prestopizzarii sunt deciși să ajute o familie din București în care tatăl a fost diagnosticat cu boala Lyme și pentru care toți membrii fac eforturi supraomenești.

Nea Mărin va oferi și el marți seara la Antena 1 momente speciale, astfel că scena se va umple de dansuri populare românești cu coregrafii de-a dreptul fascinante, iar un grup de călușari va aduce publicului multă culoare și energie, pentru o poveste specială.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *