metalshow

MOBSTIL EXPO, cel mai important targ de mobila si decoratiuni al primaverii

2009 se lanseaza la Cluj Napoca

Prima editie a MOBSTIL EXPO, care se va desfasura in perioada 2-5 aprilie 2009, in cadrul Polus Center – Cluj-Napoca, se adreseaza unui segment peste mediu si de lux din sectorul mobilierului si decoratiunilor interioare si isi propune sa expuna catre clienti, principalele oferte din acest domeniu. Expozitia are ca public-tinta persoanele dinamice si cu venituri peste medie, care doresc sa cunoasca oferta pietei in materie de solutii moderne de decorare a locuintelor, cu orientare catre produsele cu stil.

MOBSTIL Expo nu se suprapune unui concept clasic de targ de mobilier ci acorda o atentie deosebita detaliului, oferind vizitatorilor, produse pentru amenajari interioare, exterioare sau pentru spatiul de gradina, mobilier clasic si modern, mobilier unicat, produse din lemn, decoratiuni, textile, accesorii si obiecte de arta.

La MOBSTIL Expo – Cluj-Napoca 2009 veti descoperi in acelasi timp ultimele tendinte si modele avangardiste in materie de mobilier si accesorii, dar si mobilier in stil clasic, materialele utilizate de catre expozanti in realizarea produselor lor variind de la lemn masiv, fier forjat si rattan pana la esente nobile, piele si blanuri, venind in intampinarea diferitelor preferinte ale publicului.

Expozitia va fi deschisa publicului timp de 4 zile, de joi pana duminica, dupa cum urmeaza: joi, 2 aprilie, intre orele 16:00 si 22:00, iar de vineri pana duminica, respectiv 3-5 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00.

MOBSTIL Expo reprezinta cel mai important eveniment de profil din Cluj-Napoca, parteneriatul cu Polus Center conferind o locatie selecta expozitiei. Standurile vor fi amplasate in zona Food-Court. Intrarea este libera.

Detalii referitoare la eveniment sau inscrieri puteti gasi la adresa de internet: www.mobstilexpo.ro Evenimentul este organizat cu sprijinul agentiei Ad(d)veritas.

Proactive Business Communication este o companie de relatii publice, avand ca specific de activitate organizarea de evenimente, conferinte si seminarii, training in comunicare pentru companii, managementul comunicarii de criza, consultanta si audit in comunicare, care activeaza pe piata romaneasca de peste 9 ani, avand in portofoiliu Targul de apartamente Condominium.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *