free download 78 travel guides written by experts

Mobshop.ro transforma bucatariile intr-un spatiu prietenos

De cativa ani, bucatariile romanilor prind viata. Initiativa si creativitatea designerilor de interior, dorinta proprietarilor de a-si pune amprenta asupra amenajarii interioare si de a personaliza spatiile isi spun cuvantul, iar bucataria nu mai este un spatiu in care ne reunim doar la ora mesei.

Specialistii in mobilier ai magazinului www.mobshop.ro reusesc sa transforme bucatariile in spatii inspirate din pasiunile celor care locuiesc in casa si personalitatea acestora. Orice proiect se realizeaza dupa discutii amananuntite cu proprietarii si urmeaza trendurile in design interior. Unul din proiectele cu care echipa Mobshop se mandreste este cel al transformarii unei bucatarii clasice intr-o mini crama, spatiul devenind unul al intalnirilor cu prietenii, al relaxarii si reintregirii familiei.

Nuantele de maro ale scaunelor si mobilierului se imbina perfect cu lemnul suportului de sticle, creand un aer distins, dar prietenos. Designul poate fi cu usurinta proiectat si pentru alte dimensiuni de bucatarii, ajustand mobilierul.

Din ce in ce mai multi romani prefera spatiile deschise, bucatariile cu vedere din living, delimitate cu ajutorul unei insule formata din masa cu scaune sau a unui bar. Aceasta este dovada ca bucataria s-a transformat intr-un spatiu de socializare, un spatiu caruia ii acordam mult mai multa atentie. De la materialele utilizate si pana la stilul in care amenajam bucataria, totul este reinterpretat si are o amprenta personala.

Imaginatia designerilor si mainile dibace ale tamplarilor din echipa Mobshop reusesc sa transforme orice bucatarie clasica. De exemplu, daca ati decis sa comandati o bucatarie pe un singur perete, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori si materiale. Dulapurile superioare pot avea usa din lemn sau geam sablat cu un design aparte. In plus, puteti comanda masa de bucatarie si scaunele in acelasi stil al corpurilor de perete.

Bucuresti, 12.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *