Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mobshop.ro isi completeaza gama de biblioteci cu modele noi

Mobshop.ro isi surprinde in permanenta si clientii si le propune produse noi, moderne, care dau personalitate fiecarei incaperi. Magazinul de mobilier Mobshop.ro isi largeste gama de biblioteci disponibile cu trei modele noi.

Biblioteca Kenya este recomanda spatiilor mici.  Aceasta este compusa din doua corpuri independente, unul superior si unul inferior.  Corpul inferior este alcatuit din trei sertare incapatoare cu latimea de 90 cm, iar cel superior dintr-un corp cu 3 usi si doua polite spatioase. Magazinul de mobilier Mobshop.ro pune la dispozitia tuturor cumparatorilor o paleta larga de culori in care bibliotecile pot fi realizate. Fie ca vorbim de o biblioteca Kenya in culoarea beige, vanilie, orange, albastru, maro, stejar, mahon, aceasta reuseste sa confere personalitate sufrageriei si sa puna in valoare intregul ansamblu.


Biblioteca Mey completeaza cu succes spatiul din sufrageria dumneavoastra, imbinand cu rafinament eleganta si functionalitatea. Aceasta biblioteca permite o depozitare eficienta, atat datorita sertarelor cat si politelor mascate cu usi. Atat sertarele cat si usile bibliotecii sunt prevazute cu sisteme push-to-open Blum.  Persoanele mai non-conformite pot opta pentru culori precum electric blue, new red, orange, grena, visiniu, violet, iar cele care vor sa pastreze o nota clasica in interiorul sufrageriei pot merge pe culori neutre precum alb, gri sau bej.

Biblioteca Coral este o piesa de mobilier moderna, avand corpul superior realizat cu fronturi din PAL lucios de 18 mm si pistoane pe gaz pentru ridicarea usilor. Accesoriile folosite pentru realizarea bibliotecii sunt de cea mai buna calitate, aceasta este integral realizata din PAL de 18 mm, avand canturi de tip ABS. Biblioteca poate fi realizata cu ajutorul specialistilor in mobilier la comanda in peste 50 de culori, intre care: alb, verde pastel, gri, alb perlat, marmura, stejar, pin, fag, wenge, mahon etc.

Intreaga gama de biblioteci Mobshop.ro include peste 50 de modele, dar ceea ce este important de mentionat este faptul ca Mobshop.ro realizeaza mobilier la comanda dupa schita clientului sau schita realizata de specialistii Mobshop.ro, in functie de dimensiunile camerelor si dorintele clientului.

Pentru a consulta un specialist, oricine poate accesa www.mobshop.ro si poate solicita o intalnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *