free download 78 travel guides written by experts

MobilLed, primul entertainment tool mobil pentru evenimente si concerte

a ajuns in Romania

O scena mobila usor de transportat si pregatita pentru evenimente si concerte in doar 10-15 minute, un tool inovator pe piata de evenimente din Romania, o solutie all-in-one prin care orice eveniment devine nu doar mai putin dificil si mai putin costisitor de organizat, dar si absolut memorabil pentru participanti – cu aceste promisiuni, MobilLed, pachetul mobil de solutii pentru orice evenimente, s-a lansat pe piata de entertainment din Romania. Primul contact cu publicul a avut loc in cadrul celei mai importante competitii sortive organizate in Romania – Class One Romanian Grand Prix 2008 –  eveniment ce s-a desfasurat in week-endul 29 – 31 august in statiunea Mamaia.

Pentru prima data in Romania, in parteneriat cu MobilLed, organizatorii Class One Romanian Grand Prix 2008 au adus in fata spectatorilor prezenti la competitie sistemul performant de entertainment pe patru roti. MobilLed este un camion ce include o scena de concerte mobila, avand generator propriu si propriul music center (sistem de sonorizare de 2000 de W). Totodata, ecranul mobil cu leduri, cu care este dotat, are o dimensiune de 20 de metri patrati, fiind caracterizat de manevrabilitate extinsa – poate fi instalat/ dezinstalat intr-un timp foarte scurt. De asemenea, fiind aproape complet automatizat si posedand un sistem special de ridicare, Mobile Led permite ca intregul sistem de entertainment sa fie pus in functiune de un singur om, in doar 15 minute.

"MobilLed este un camion care se transforma intr-o scena de concerte sau intr-un spatiu de expunere pentru evenimente, transmisiuni in direct ori intr-un spatiu publicitar video si care apoi, se „impacheteaza” si se face din nou camion. Pe scurt, vorbim despre un pachet complet pentru orice tip de eveniment, un produs inedit – disponibil acum pentru prima data in Romania. MobilLed se pozitioneaza ca un instrument util atat in cadrul unui eveniment, cat si in cadrul unei campanii derulate la nivel national – fie ea de natura sociala, electorala – oferind vizibilitate si mobilitate extinsa cu un consum minim de resurse", a explicat Alexandru Marin, asociat in compania ce detine MobilLed in Romania.

Cine isi doreste sa organizeze un eveniment memorabil, poate inchiria MobilLed si va beneficia, oriunde in Romania, de un echipament complet, alaturi de oamenii care il manevreaza. Printre avantajele MobilLed se remarca mobilitatea, flexibilitatea, usurinta in instalare, centralizarea si reducerea costurilor de organizare a unui eveniment de orice tip (concerte, spectacole, promotii sau chiar evenimente electorale) si mai ales caracterul inovator, care va impresiona audienta.

Bucuresti, 03.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *