metalshow

Mobilitate si flexibilitate – noile laptopuri convertibile Toshiba

Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B

· Primul laptop convertibil Toshiba cu ecran tactil HD de 29.5 cm (11.6”) – Satellite Radius 11 se poate transforma cu ușurințã în cinci moduri, pentru a satisface orice exigențã
· Satellite CL10-B este ultra-portabil și a fost proiectat pentru utilizarea facilã a soluțiilor de cloud
· Valoare adãugatã prin prisma accesibilitãții – douã modele bogate în caracteristici, cu design elegant, modern, ce oferã performanțe sporite

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi lansarea a douã noi laptopuri din familia Satellite, cu ecran tactil de 29.5 cm (11.6"), ambele proiectate pentru mobilitatea și flexibilitatea de care are nevoie utilizatorul modern. Primul laptop Toshiba convertibil cu ecran de 29.5 cm (11.6”), Satellite Radius 11, are cinci moduri de utilizare diferite, în acest fel conținutul poate fi redat într-o varietate de moduri. Satellite CL10-B conferã libertatea de a salva și de a accesa fișierele din cloud, fiind optimizat pentru cãlãtorii. Ideale ca prim laptop pentru elevi și studenți sau pentru oricine are nevoie de un dispozitiv accesibil, noile modele Satellite se adapteazã cu ușurințã oricãrui stil de viațã mobil.

"Mobilitatea înseamnã lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, iar noile modele Satellite Radius 11 și CL10-B reflectã acest lucru" declarã dl. Sandor van der Ham, Vicepreședinte, B2C PC, Lifestyle Products & Services Group, Toshiba Europe GmbH. "Prin dezvoltarea acestor dispozitive adaptabile, cu Windows 8.1, am creat o gamã accesibilã ce oferã flexibilitatea și libertatea de a face ceea ce aveți nevoie, oriunde vã aflați, fãrã niciun compromis din punct de vedere al design-ului, performanței sau inovației. Este vorba de mobilitate, atât cât își dorește fiecare."

“Suntem încântați sã anunțãm aceastã nouã inovație de la Toshiba; noul Satellite Radius 11 este conceput pentru Windows 8.1, pentru o lume ce are ca prioritãți mobilitatea și conectivitatea în cloud,” declarã Peter Han, Vicepreședinte, Worldwide OEM Marketing. “Cu cinci moduri diferite, acesta oferã flexibilitatea de care utilizatorii au nevoie pe parcursul unei zile – de la birou, acasã și în mișcare.”

Flexibilitate și libertate transformate

Optimizat pentru utilizare tactilã pentru a se obține cât mai mult cu utilizarea Windows 8.1, Satellite Radius 11 este creat pentru a fi flexibil cu cinci moduri diferite de utilizare, pentru situații diferite. Modul Laptop este ideal pentru productivitate și accesul la tastaturã și porturi, în timp ce modul Tablet utilizeazã balamaua 360 de grade, pentru a viziona clipuri video sau pentru navigare web. Odatã ce unghiul dintre ecranul laptopului și tastaturã depãșeste 180 de grade, tastele standard vor fi blocate, pentru a preveni apãsarea lor accidentalã. Modul Audience oferã o experiențã de vizionare hands-free, cu difuzoare frontale pentru sunet clar pentru cei ce urmãresc conținutul. Modul Presentation este ideal pentru situația în care e nevoie de navigare și vizualizare de sine stãtãtoare, în special în spații înguste cum ar fi în avion. În sfârșit, modul Tabletop activeazã mecanismul balamalei duble pentru a permite întinderea perfectã a laptopului în plan drept și partajarea de conținut cu grupuri mai mari.

Satellite CL10-B este perfect pentru cei care își doresc un laptop destul de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe în timp ce se aflã pe drum. Acest dispozitiv accesibil include Windows 8.1 cu Bing și oferã 100 GB stocare în cloud cu OneDrive1, ceea ce înseamnã cã documentele, fotografiile, clipurile video și alt conținut ce sunt salvate în directoarele personale OneDrive vor putea fi disponibile practic de oriunde2, de pe orice dispozitiv. Salvãrile automate și sincronizarea fișierelor asigurã stocarea în siguranțã a datelor în cloud, în cazul pierderii sau a deteriorãrii laptopului. Satellite CL10-B include, de asemenea, acces gratuit la Microsoft Office Online oferind variante web-based ale Microsoft Excel, Word, Power Point, OneNote și Outlook pentru a ajuta utilizatorul sã lucreze sau sã studieze cu ușurințã. Utilizarea offline este, de asemenea, suportatã datoritã aplicațiilor integrate și a sistemului de operare Windows 8.1 cu Bing.

Aspect premium

Atât Satellite Radius 11, cât și CL10-B, sunt ultra-ușoare pentru ultra-mobilitate, având o greutate începând de la doar 1.1 kg3, design elegant, carcasã "satin gold" potrivitã pentru cãlãtorii. Pe lângã suportul tactil în 10 puncte, ambele modele dispun de o tastaturã fãrã ramã cu clickpad mare pentru ergonomie și confort la utilizare.

Performanțã sporitã

Cu cele mai noi procesoare Intel® Celeron®, în cazul ambelor modele, sau opțional Intel® Pentium® pentru Satellite Radius 11, cele douã modele oferã performanțã excepționalã pentru dimensiunea lor, pentru a îndeplini cu ușurințã sarcinile uzuale. În plus, placa graficã integratã Intel® HD Graphics și tehnologia Intel® Burst Technology 2.0 oferã eficiențã și reacție rapidã la comenzi. Satellite Radius 11 este echipat cu un hard disk de 500 GB pentru stocarea datelor și pânã la 4 GB RAM pentru performanțã și multi-tasking. Dat fiind faptul cã Satellite CL10-B este special conceput pentru stocarea documentelor în cloud, sunt incluși 32 GB spațiu de stocare eMMC cu 2GB RAM. Pe lângã pornire rapidã și acces online, Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B oferã o experiențã PC fluidã, oriunde. Ambele modele au baterii prismatice incluse.

Conectivitate Full-size

Cu o gamã largã de porturi disponibile, utilizatorii pot partaja fișiere între dispozitive și pot reda conținut pe ecrane de mari dimensiuni. Ambele modele sunt echipate cu un port USB 3.0 și unul USB 2.0 pentru transfer de fișiere, în timp ce portul HDMI® permite partajarea și vizualizare de conținut pe ecrane externe. Cu ajutorul slotului media SD/SDHC, utilizatorii pot transfera cu ușurințã, prin cardul de memorie SD, informații între dispozitive.

Experiențã media captivantã

Fie cã utilizatorii opteazã pentru capabilitãțile de transformare ale Satellite Radius 11 sau pentru libertatea în utilizare a Satellite CL10-B, fiecare dintre cele douã este conceput pentru conținut media specific. Camera web HD cu microfon încorporat este idealã pentru chat online sau pentru teleconferințe. Display-ul HD poate reda pânã la cel mai mic detaliu, iar difuzoarele audio cu DTS SoundTM aduc orice film, video sau joc mai aproape de realitate, pentru divertisment captivant, acasã sau în mișcare.

Toshiba Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B vor fi disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2014.

Toshiba Satellite Radius 11 și Satellite CL10-B:
• Display: 29.5 cm (11.6”) rezoluție HD (1366 x 768) și ecran touch în 10 puncte
• Placã graficã: Intel® HD Graphics
• Conectivitate: 1 x HDMI®, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, cititor carduri SD
• Comunicare: Wireless LAN (802.1b/g/n), Bluetooth® 4.0
• Audio: Difuzoare Stereo cu DTS Sound™
• Camerã web HD cu microfon încorporat
• Port de siguranță Kensington
• Culoare: Satin GoldTM
• Dimensiune: 289 x 199 x 19.9 mm

Toshiba Satellite Radius 11:
• Procesoare: Intel® Celeron® sau Pentium® cu Intel® Burst Technology 2.0
• Spațiu stocare: 500 GB HDD
• Memorie: 4 GB DDR3L (1600 MHz)
• Sistem de operare: Windows 8.1
• Greutate: 1.3 Kg

Toshiba Satellite CL10-B
• Procesoare: Intel® Celeron® cu Intel® Burst Technology 2.0
• Spațiu stocare: 32 GB eMMC
• Memorie: 2 GB DDR3L (1600 MHz)
• Sistem de operare: Windows 8.1 cu Bing
• Greutate: 1.1 Kg

1 100 GB gratuit pentru 2 ani, de la activare.
2 este necesarã existența unei conexiuni la Internet și a unui dispozitiv cu browser inclus.
3 Satellite CL10-B cântãrește de la 1.1 kg, Satellite Radius 11 cântãrește de la 1.3 kg.

Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *