free download 78 travel guides written by experts

Mobilier stilul INDUSTRY, canapele modulare, reduceri intre 10% si 30%, la BIFE-SIM 2016

LERMANI SOFAS (Ploiesti), producator de mobilier destinat categoriei de consumatori HORECA si nu numai, vine la BIFE-SIM (intre 14 si 18 septembrie – ROMEXPO), cu scaune, canapele si fotolii tapitate, in rafinatul stil INDUSTRY care scoate in evident combinatia de metal autentic si piele naturala.

Farmecul aparte al produselor LERMANI SOFAS este dat de structura metalica si elementele exterioare din metal cu sudura aparenta, lacuite sau vopsite manual si antichizate, dar si de pielea naturala de bovine sau ovine.

Acest mobilier creeaza un mediu deosebit de favorabil pentru relaxare sau pentru business.

Confortul canapelelor modulare

Doar prin VAPEKS RO TIMISOARA poti sa ai parte de inteligenta si confortul canapelelor, coltarelor si fotoliilor modulare si transformabile marca Feydom.

Vrei sa iti configurezi singur canapeaua sau coltarul? Modular si transformabil, modelul Choice prezentat de Feydom Romania la BIFE-SIM 2016 iti permite sa alegi lungimea sezutului, a sezlongului, a bratelor sau a pernelor dorite.

Reduceri la produsele SPECTRAL

SPECTRALCOM, unul din cei mai mari producatori de mobilier din PAL melaminat si MDF din zona Moldovei, vine la BIFE-SIM 2016 cu:
• O serie de reduceri cuprinse intre
  10% si 30% la toate produsele adresate publicului larg,
• Lansarea catalogului Spectral Mobila 2017, 90 de pagini cu oferta integrala firmei, dedicate persoanelor juridice (retaileri de mobilier).

Vizitati standul SPECTRAL din cadrul BIFE-SIM si accesati www.spectral.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *