metalshow

mobile.ro pe pole-position. Peste 1.000 de distribuitori auto inregistrati pe mobile.ro

mobile.ro este, cu cei peste jumatate de milion de vizitatori pe luna si 1,4 milioane de vizualizari pe luna una dintre cele mai vizitate piete online pentru achizitionarea si vanzarea de vehicule din Romania (SATI, ianuarie 2010). Platforma romaneasca este deservita de mobile.international GmbH, careia ii apartine si mobile.de, cea mai mare platforma online de vehicule din Germania, precum si piete online din Italia, Franta si Polonia. Acestea inregistreaza un total de 40.000 de dealeri, mai mult decat orice alta retea de profil din Europa.

In prezent pe mobile.ro sunt disponibile in jur de 30.000 de vehicule din Romania si un total de peste 1,4 milioane de oferte din intreaga Europa. Astfel, oferta extrem de vasta ofera utilizatorilor mobile.ro posibilitatea de a avea o imagine de ansamblu asupra pietei si preturilor. Internetul joaca un rol important in comertul cu autovehicule intrucat a devenit una dintre cele mai importante surse de informaţii pentru cei care doresc să achiziţioneze un autovehicul.
“Utilizatorii site-urilor cu profil automobilistic se caracterizează printr-o mare afinitate faţă de internet, numărul acestora devenind din ce în ce mai mare. Aceasta o arată atât cifrele generale de trafic pe internet din România, precum şi cifrele utilizatorilor mobile.ro” Remigiusz Smolinski, Country Manager Romania.

La mai putin de doi ani de la lansare, peste 1.100 de distribuitori auto sunt inregistrati pe mobile.ro. Performanta de avea de zece ori mai mult decat numarul doi din Romania a fost atinsa indeosebi datorita echipei mobile.ro din Bucuresti. Aceasta asigura din Bucuresti serviciul de asistenta clienti si o inalta calitate a anunturilor in limba romana. Astfel, mobile.ro a dezvoltat o relatie speciala fata de colaboratorii sai, atat distribuitori autorizati, cat si persoane fizice.

Avia Motors SRL, o poveste de succes

Distribuitorii auto reprezinta, alaturi de persoanele fizice, coloana vertebrala a platformei mobile.ro. Multumita increderii si fidelitatii distribuitorilor de masini din Romania manifestate fata de mobile.ro, aceasta a devenit cel mai mare site de profil din punct de vedere al distribuitorilor auto inregistrati.

Una dintre povestile de succes este colaborarea dintre Avia Motors S.R.L. si mobile.ro. Avia Motors S.R.L este dealerul inregistrat cu numarul 1.000 pe mobile.ro. Avia Motors S.R.L a remarcat de la bun inceput necesitatea de a plasa oferta sa si in mediul online si a ales pentru aceasta platforma mobile.ro, deoarece povestea incepe „inca de la momentul 2001/2002 poate si mai devreme , cand vizitam site-ul mobile.de si eram fascinat de varietatea ofertelor , de modul de prezentare a acestora , dar si de seriozitatea dealer-ilor care postau pe mobile.de Imi doream nespus de mult sa ajung acolo , sa pot sa ating nivelul calitativ si performant al acelor dealeri si sa fiu prezent pe mobile ! A venit momentul septembrie / octombrie 2008, cand Avia Motors Weltauto a semnat un parteneriat cu mobile.ro si astfel am vazut realizata una dintre dorintele noastre – sa fim prezenti pe mobile! eram constienti ca trebuie sa ne dezvoltam si sa crestem calitativ, dar eram pregatiti pentru acest lucru! de aceea am ales mobile. Pentru siguranta, incredere si profesionalism “, Lucian Visan Director Weltauto Pantelimon Romania.

Avantajele distribuitorilor de masini pe mobile.ro sunt nenumarate. Acestia pot insera gratuit, rapid si usor un numar nelimitat de anunturi cu pana la 15 poze pe anunt. Echipa din Bucuresti ofera de asemenea asistenta personalizata in inserarea anunturilor pe platforma mobile.ro, precum si in optimizarea „Paginii de pornire a distribuitorului“. Printre serviciile oferite distribuitorilor de autovehicule se numara, de asemenea, si functiile de „Monitorizare succes“ si „Statisticile anunturilor“, instrumente optimale pentru controlul si imbunatatirea vanzarilor pe mobile.ro.

Despre Avia Motors S.R.L.:

Avia Motors este prima alegere a celor interesati de marca Skoda si va ramane prima optiune a actualilor sai clienti prin excelenta in servicii.
Avia Motors isi propune sa depaseasca in mod favorabil asteptarile clientilor sai in materie de calitate si interactiune cu acestia, prin gama de servicii dezvoltata si eforturile angajatilor sai

Despre mobile.international GmbH

Mobile.international GmbH, care include mobile.de, cea mai mare piata online de autovehicule din Germania, opereaza pe un segment specializat in cumpararea si vanzarea vehiculelor.

mobile.de a fost fondată în 1996 şi are în prezent cea mai mare oferta de autoturisme pentru pasageri, camioane si motociclete, in total un numar de 1.4 milioane de vehicule (Sursa: CAR-Institut).

Serviciile companiei sunt oferite in noua limbi, mobile.international GmbH operand pe multiple piete internationale precum Italia, Franta, Polonia si Romania.

Mobile.international GmbH este o filială a eBay International AG. Firma are sediul in Dreilinden, Berlin şi are 140 angajaţi.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *