free download 78 travel guides written by experts

Mobile Marketing Conference 2011 se concentreaza anul acesta pe oportunitati si rezultate in relatia

dintre branduri si consumatori

Pe 5 mai 2011, va avea loc cea de-a patra ediţie a Mobile Marketing Conference, cel mai mare eveniment dedicat strategiilor de marketing aplicate în mediul mobil. Conferinţa din acest an va aduce faţă în faţă marketeri şi diverse categorii de specialişti din toate zonele universului mobil: operatori de servicii, producători, dezvoltatori şi agenţii interactive.

Ediţia din acest an se concentrează pe oportunităţile concrete pe care le au oamenii de marketing în mediul mobil, aducând în prim plan cele mai noi idei şi soluţii pentru promovarea eficientă şi crearea interacţiunii între branduri şi consumatori. Specialiştii invitaţi vor discuta despre tendinţele şi inovaţiile din domeniu, prin prezentări şi studii de caz despre beneficiile acestui canal de comunicare, analizând receptivitatea consumatorilor din cadrul pieţei autohtone faţă de acest domeniu.

Organizat de Evensys şi având ca principal partener pe Nokia, evenimentul va include de asemenea două workshop-uri speciale: Mobile Marketing Seminar (adresat companiilor) şi MobileApps (dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii).

Mobile Marketing Seminar beneficiază de prezenţa reprezentanţilor din cadrul agenţiilor interactive şi ai companiilor care activează în zona mobile, ce vor oferi o agendă consistentă, cu studii de caz, cele mai bune practici şi strategii de integrare a mobile advertising-ului în campanii de comunicare complexe.

MobileApps Development Meetup, un eveniment organizat cu susţinerea Nokia, este o sesiune alternativă care îşi propune să-i aducă în acelaşi loc pe dezvoltatorii actuali, dar şi pe cei care intenţionează să pătrundă pe piaţa de aplicaţii mobile. Cuprinde o jumătate de zi de debateri, studii de caz şi dialog despre inovaţiile tehnologice şi resursele prezente pe plan local. Întâlnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare, de schimb de idei şi de câştig pentru experienţa în afaceri. Accesul este permis pe baza unei invitaţii, iar locurile sunt limitate.

Pentru detalii referitoare la eveniment va invitam sa consultati site-ul www.mobileconference.ro.

Bucuresti, 24.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *