free download 78 travel guides written by experts

Mobile Days la CEL.ro

CEL.ro lanseaza campania Mobile Days, pentru toti cei pasionati de tehnologie, de smartphone-uri, tablete si gadget-uri. Intre 21 si 24 august, pe www.cel.ro sunt reduceri de pana la 40% la cele mai noi dispozitive mobile.

Sarbatoreste si tu alaturi de CEL.ro Mobile Days si bucura-te de cele mai noi oferte cu trasnport gratuit!

Pentru o activitate mai buna iti poti monitoriza ritmul cardiac, urmari arderea caloriilor si mentine intensitatea antrenamentului cu SmartBand Fitness. Aceasta bratara inregistreaza pasii, distanta, caloriile arse, etajele urcate si minutele de activitate si rezista pana la 5 zile.

Oferta disponibila aici.

Bucura-te de o experienta inedita cu Smartphone-ul Sony Xperia Z3 Plus care are o grosime de doar 6,9 mm, iar greutatea sa incredibil de redusa ii confera portabilitatea perfecta. Aparatul foto al dispozitivului Xperia Z3+ exceleaza indiferent unde va aflati. Astfel veti obtine fotografii cu o calitate superioara.

Smartphone-ul vine la un pret special disponibil aici.

Participantii la Mobile Days pe www.cel.ro se pot bucura weekend-ul acesta de preturi speciale si la tablete. Tableta Allview Impera WI10N Pro este perfecta pentru mediul business, dar si pentru persoanele dinamince, mereu implicate in mai multe proiecte. Allview Impera WI10N Pro ruleaza cu sistemul de operare Windows 10 si poate fi utilizata ca o simpla tableta sau ca varianta netbook in care ii atasezi tastatura inclusa in pachet.

Pretul tabletei este disponibil aici.

Telefonul HTC Desire 310 are un procesor Quad-Core puternic pentru o utilizare sporita care comuta intre mai multe aplicatii. Smartphone-ul este ideal pentru cele mai importante lucruri, cum ar fi multitasking.

Telefonul vine cu o reducere de 25% aici.

Toate comenzile plasate in perioada campaniei beneficiaza de transport gratuit* in toata tara.

* Oferta supusa unor termeni si conditii.

Bucuresti, 21.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *