free download 78 travel guides written by experts

Mobexpert – oferta de nerefuzat

Mobexpert anunţă debutul activităţilor comerciale pentru 2006 prin intermediul unei campanii de lichidări de stoc şi de promoţii, la nivel naţional. Continuând tradiţia, Mobexpert oferă clienţilor săi ocazia de a intra în posesia produselor mult visate la preţuri adaptate bugetelor restrânse din luna ianuarie.

Astfel, au loc lichidări de stoc la bucătării, dormitoare, biblioteci şi alte produse, reducerile mergând până la 40%. Beneficiul principal adus de lichidări este eliberarea spaţiului, ceea ce face posibilă sosirea noilor colecţii în luna martie. Produsele pe cale de lichidare provin din colecţii diverse, care îşi încheie ciclul de viaţă în luna ianuarie.

În paralel cu lichidările, au loc şi promoţii la următoarele categorii de produse: canapele, dormitoare, biblioteci, bucătării şi mic mobilier. Prin reducerea de 10%, un număr important de produse selectate din colecţia anului 2005 devin mai accesibile clienţilor, în toate cele 23 de magazine Mobexpert.

„Campania de lichidări şi de promoţii este o confirmare a faptului că ne dorim să răspundem, în orice moment, stilului de viaţă al clienţilor noştri. Luna ianuarie este tradiţional una cu bugete limitate, dar asta nu trebuie să însemne renunţarea la achiziţii. Prin cele două opţiuni – lichidări şi promoţii – le oferim celor care-şi doresc anumite obiecte ocazia de a-şi împlini visul,” a declarat Dan Viorel Şucu, Director General, Grupul Mobexpert.

Campania de reduceri se desfăşoară o singură dată pe an, în luna ianuarie; este o tradiţie începută în 2001 şi care se bucură de succes. Această campanie, de lichidări de stoc şi de promoţii, în paralel este rar întâlnită în industria de profil, dar corespunde determinării companiei de a veni în întâmpinarea dorinţelor clienţilor şi face dovada crezului Mobexpert: cele mai frumoase idei nu sunt neapărat cele mai scumpe.

Grupul Mobexpert este unul dintre liderii pieţei de mobilier din România, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine de mobilier de casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua Mobexpert numără 3 magazine în Bucureşti şi 20 de magazine în ţară, urmând ca anul acesta să se deschidă primul hipermagazin de mobilier din afara ţării, la Sofia (Bulgaria). În afara României, Mobexpert Office este prezent în Sofia (Bulgaria) şi în Belgrad (Iugoslavia). Înfiinţat în 1993, Grupul Mobexpert mai cuprinde zece fabrici de mobilă, angajând în total 5.000 de profesionişti. Cifra de afaceri a Grupului Mobexpert la finele anului 2005 s-a ridicat la 150 de milioane de Euro.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *