Kinodiseea

Moartea lui Cupidon in 2 acte

2880 de minute de interacţiuni artistice şi neconvenţionale

The ARK – Bursa mărfurilor creative şi My Grandma’s Backyard vă invită pe 14 şi 15 februarie la o ediţie specială Anti Valentine’s Day. 

Fascinaţi de neobişnuit, măcinaţi de dorinţa de a face altfel lucrurile, de a căuta idei noi şi experienţe inedite, The ARK – Bursa mărfurilor creative şi My Grandma’s Backyard lansează Moartea lui Cupidon, un eveniment ce deţine toate ingredientele pentru a îi atrage pe cei ce vor să savureze un mix de modă, fotografie, muzică şi delicatese tradiţionale siciliene.

Pentru cei sătui de ciocolată în formă de inimioare, de buchetul de flori cumpărat în grabă şi pentru că aşa trebuie, de felicitările cu cele mai anoste texte, de astrogramele de cum vă potriviţi unul cu altul, Moartea lui Cupidon oferă la schimb un spaţiu al interacţiunilor artistice şi culturale neconvenţionale.

Astfel, pe 14 februarie de la ora 12:00 intră în scenă My Grandma’s Backyard Fashion Fair la parterul clădirii The Ark – Bursa de mărfuri creative. Rând pe rând îşi vor face apariţia creaţiile semnate de Rozalb de Mură, George Enache, Veronica Vartic, Andreea Bădală, Zasha, Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Naive Design, O by Nes, Fandacsia şi mulţi alţii. După ora 20:00, distracţia se mută în subsol pe ritm de muzică Pop, Indie, Electro, acolo unde va putea fi admirată şi expoziţia de fotografie erotică a lui Cristian Crisbăşan. Pe 15 februarie, după ora 12.00, muzica ambientală, surprizele, băutura şi concursurile continuă alături de My Grandma’s Backyard Fashion Fair.
Preţul biletului de intrare la acest eveniment  este în valoare de 15 RON.

14 Februarie

12:00 My Grandma’s Backyard Fashion fair, muzică (DJ Dropdread),
             cocktails, prăjituri siciliene, concursuri şi o mulţime de alte
             surprize/Dropdread
             Expoziţie foto Cristian Crisbăşan deschisă pe tot parcursul târgului
             Petrecere

15 Februarie

14:00 My Grandma’s Backyard Fashion fair, muzică (DJ Dropdread),
             cocktails, prăjituri siciliene, concursuri şi o mulţime de alte surprize

Loc: The ARK, Uranus – Rahovei 196 A, vis-à-vis de Piaţa de Flori George Coşbuc.

The Ark – A fost cunoscută sub numele de  Vama Bucureşti Antrepozite sau Bursa Mărfurilor din 1898. Este o clădire de patrimoniu şi face parte din ansamblurile cunoscute sub numele de  “arhitectură industrială”. Realizare a arhitectului italian Giulio Magni cu asistenţă din partea inginerului Anghel Saligny, Bursa Mărfurilor a simbolizat conectarea României la economia europeană acum 110 ani. The Ark a salvat clădirea Bursei Mărfurilor aflată în stare de colaps propunându-şi să devină  o  bursă a mărfurilor creative  conectată la piaţa europeană şi internaţională.The Ark este o investiţie realizată de DC Communication şi Headvertising.

MGB este primul şi cel mai important târg de haine, accesorii şi obiecte self made din România. După un an de existenţă şi şase ediţii la activ, MGB poate spune că a participat la promovarea unui nou stil şi a unei noi abordări a modei, precum şi a designerilor ce îl reprezintă. Printre numele care au participat în mod regulat la MGB se numără: George Enache, Diana Bobar, Coca Zăboloţeanu,  Zasha, Fandacsia, Naïve Design, etc.  

Fiecare ediţie a adus ceva nou, astfel încât târgul este cunoscut şi datorită inovaţiilor cu care surprinde publicul în mod permanent.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *