Baby Boom Show Virtual

Mmd a fost numita “Agentia de Public Affairs a Anului” in regiunea EMEA

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants a fost aleasă Agenţia de Public Affairs a Anului 2008 din EMEA, de către Holmes Report, una dintre cele mai influente publicaţii independente care se ocupă de industria internaţională a relaţiilor publice.

În fiecare an, Paul Holmes, o figură binecunoscută în industria mondială de PR şi redactor-şef al The Holmes Report, evaluează performanţele agenţiilor de relaţii publice pe baza unor criterii specifice, alegând cele mai bune agenţii din mai multe categorii, sondând şi opinia marilor corporaţii (clienţii agenţiilor globale). În 2008, Mmd primeşte laurii pentru cea mai bună agenţie de afaceri publice din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa).

Chris Dobson, Chief Operating Officer al Mmd, a declarat:

 “Întreaga echipă Mmd este extrem de mândră şi onorată de alegerea Holmes Report. Având la activ aproape două decenii de experienţă în susţinerea companiilor din topul Fortune 500 pe întreg teritoriul Eurasiei, Europei Centrale şi de Sud-Est, abordarea noastră – combinarea experienţei globale cu expertiza consultanţilor locali de înaltă clasă, care lucrează pe fiecare dintre cele 18 pieţe ale noastre – rămâne o propunere fascinantă pentru o multitudine de investitori internaţionali, în regiunea noastră atât de diversă.”

“În ultimii câţiva ani, Mmd a dezvoltat o reţea performantă şi solidă de relaţii în domeniul afacerilor publice şi la nivel guvernamental, într-o asemenea măsură încât acest sector de activitate acoperă acum aproximativ jumătate din afacerea noastră. Un aspect extrem de măgulitor al acestui premiu, în multe privinţe, este recunoaşterea clară a faptului că serviciile noastre de consultanţă şi susţinere aduc beneficii concrete clienţilor din baza noastră de date – ceea ce reprezintă adevărata măsură a succesului, în domeniul nostru.”

Numind Mmd “Agenţia de Consultanţă in Afaceri Publice a Anului”, Holmes Report a recunoscut în mod deosebit susţinerea deosebită acordată de către agenţie companiilor din sectoare precum serviciile financiare, industria grea, industria bunurilor de larg consum şi sectorul farmaceutic.

„Cum pieţele emergente din Europa de Est reprezintă provocări unice”, se arată în The Holmes Report PR World, “companiile au nevoie de cea mai bună consiliere de care pot beneficia. Iată de ce operaţiunile Mmd s-au bucurat de o creştere atât de robustă în ultimele 12 luni.”

Jan Simunek, General Manager Mmd România, a adăugat: “În ultimii 4 ani am observat o creştere semnificativă a numărului de proiecte de Public Affairs în România şi, ţinând cont de experienţa noastră solidă în acest sector, suntem foarte mândri de alegerea Holmes Report. În domeniul afacerilor publice, echipa din România oferă consultanţă companiilor în ceea ce priveşte politicile strategice şi schimbările legislative sau politice care pot avea impact asupa business-ului lor.”

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *