Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mitica Dragomir socat de ce a vazut intr-un restaurant din China

Vezi cum era meniul!

Miercuri, Mitică Dragomir vine la Te pui cu blondele, într-o ediţie cu totul şi cu totul specială. Săptămâna aceasta, carismaticul Dan Negru sărbătoreşte alături de echipa Te pui cu blondele, cea de-a 150-a ediţie a emisiunii, iar surprizele se vor ţine lanţ nu numai pentru cei de acasă, ci şi pentru invitatul serii. Pe lângă întrebările de concurs, preşedintele LPF va răspunde diverselor curiozităţi ale domnişoarelor, aducând în discuţie şi fel de fel de povestiri savuroase. Invitatul serii va povesti astfel despre experienţa sa într-un restaurant din China, unde mâncau odată 10 000 de oameni şi unde “meniul” se plimba înainte de a fi gătit pe lângă invitaţi. Vezi prin ce experienţă a trecut Mitică Dragomir!

Preşedintele LPF îşi va reaminti de călătoria sa în China de acum doi ani, unde a ajuns într-un oraş care găzduia o populaţie aproape cât cea a întregii Românii. Invitat la un restaurant de acolo, Mitică Dragomir a avut parte de o experienţă cu adevărat impresionantă. Pe lângă faptul că restaurantul era mai mare decât stadionul Steaua şi că acolo mâncau în acelaşi timp în jur de 10 000 de oameni, preşedintele LPF s-a trezit la un moment dat înconjurat de lighioane, de la şerpi, crocodili, la vietăţi din ocean. În scurt timp a descoperit că animalele nu erau decorative, ci chiar urmau să facă parte din meniu: “Mi-a venit rău. În faţa mea. Pe ce lume trăim?” şi-a reamintit invitatul lui Negru.

Tot în cadrul acestei vizite, Mitică Dragomir a fost însă extrem de impresionat de un alt aspect. Giganticul restaurant, dispus pe şase etaje, în funcţie de costul meniului şi serviciile asociate, se remarca printr-o organizare impecabilă. Preşedintele LPF îşi va reaminti cum în doar câteva minute de la plasarea comenzii, platourile începuseră deja să curgă.

Despre ce alte întâmplări de senzaţie va mai vorbi Mitică Dragomir şi cum se va descurca în confruntare, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la Te pui cu blondele.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 24.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *