free download 78 travel guides written by experts

Misterioso

Arne Dahl
Editura Tritonic

Primul roman dintr-o serie de zece, Misterioso ne invita in Suedia anilor ’90. Cunoastem astfel o echipa ce recruteaza politisti buni dar care aveau unele probleme – si ii grupeaza intr-o unitate cu un nume ce suna a provizoriu: "Grupa A".

Aceasta unitate insa are o misiune extrem de importanta: sa gaseasca un ucigas ce omoara unele persoane de vaza. Trebuie gasita urmatoare tinta si impiedicata inca o tragedie. Numai ca atunci cand criminalul e unul ce a planuit indelung totul, nu e asa usor sa iti dai seama de ce sunt alese anumite persoane si nu altele, si care este urmatoarea potentiala victima.

Un roman in care intriga este construita pas cu pas, un volum parte a unei serii – Intercrime – tradusa in 19 tari – acesta este Misterioso. Personajele sunt desprinse din realitate, iar actiunea ii va atrage pe cei pasionati de acest tip de roman.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *