free download 78 travel guides written by experts

Misterele din “Haven” se adancesc mai mult in sezonul al treilea al serialului, in premiera

incepand de joi, 4 iulie, ora 21:00, numai la Diva Universal

Haven, sezonul 3, începe cu rivalitatea dintre Nathan și Duke, care a atins cel mai înalt grad. La finalul sezonului 2, Nathan – gândindu-se că e pe punctul de a duce relația cu partenera lui la următorul nivel – sosește acasă la Audrey, dar aceasta lipsește și pare a fi fost răpită. Sezonul 3, al cărui prim episod va fi difuzat joi, 4 iulie, ora 21:00, numai la Diva Universal, debutează cu încercările de a o căuta pe Audrey și de a afla identitatea misteriosului răpitor. Acesta pare să știe mult mai multe despre Haven decât oricine și are un interes personal legat de Audrey și The Colorado Kid – o crimă misterioasă, despre care se știe în oraș de 27 de ani, ultima oară când Audrey, acum cunoscută drept Lucy Ripley, a fost în Haven.

În căutările lui din acest sezon, Nathan ajunge la o organizație obscură de oameni cu puteri supranaturale, numită “The Guard”. Dacă la început a investigat membrii din “The Guard”, suspectându-i de implicarea în răpirea lui Audrey și de alte crime îngrozitoare, Nathan este sedus de farmecul uneia dintre aceștia, frumoasa și fascinanta Jordan McKee (Kate Kelton), și ea cu puteri supranaturale. Iar acum Nathan se luptă, pe de o parte, să păstreze secretul anchetei în fața lui Jordan, iar pe de altă parte, să ascundă de Audrey relația cu Jordan.

Audrey și Nathan sunt despărțiți de descoperirea că The Colorado Kid, un bărbat misterios din trecutul lui Audrey, mort de mult, nu numai că trăiește, dar Audrey l-a iubit foarte mult. Cu ideea că până la urmă poate nu e singură în această lume ciudată și că oamenii pe care îi iubește par să moară din cauza ei, Audrey își împinge limitele la maximum pentru a afla adevărul și a avea, poate, șansa unei vieți normale.

În ceea ce-l privește pe Duke, în acest sezon, el trebuie să se lupte cu soarta care i-a fost trasată înainte de către familia lui și puterile lor și este sfâșiat între bunătatea lui înnăscută și scopul lui întunecat în Haven. El rămâne de partea binelui, dar o descoperire despre Audrey va pune totul sub semnul întrebării: timpul lui Audrey în Haven are un termen de expirare. Va dispărea Audrey, așa cum se presupune că a făcut-o în nenumărate ”cicluri” până acum? Unde va pleca? Ce se va întâmpla cu Haven dacă ea nu va mai fi aici ca să apere orașul?

Audrey, Nathan și Duke se luptă să scape de destinele lor, chiar dacă fiecare încercare pe care o fac pare să-i ducă spre repetarea istoriei orașului Haven.

“Haven”, ecranizare a romanului lui Stephen King “The Colorado Kid”, este povestea anchetelor lui Audrey într-un oraș extraordinar care părea normal. De-a lungul sezoanelor, încercările lui Audrey de a se înțelege pe ea însăși și misterele fascinante din Haven o vor duce către descoperirea a tot felul de lucruri.

Distribuția:
EMILY ROSE – în rolul lui Audrey Parker
LUCAS BRYANT – Nathan Wuornos
ERIC BALFOUR – Duke Crocker
CLAUDIA BLACK – Moira
RICHARD DONAT – Vince Teagues
JOHN DUNSWORTH – Dave Teagues
BREE WILLIAMSON – Claire Callahan
DORIAN MISSICK – Tommy Bowen
KATE KELTON – Jordan McKee
ADAM COPELAND – Dwight Hendrickson

Nu pierdeți primul episod din sezonul 3 al serialului Haven joi, 4 iulie, la ora 21:00, numai la DIVA UNIVERSAL! În fiecare joi, de la aceeași oră, vor fi difuzate câte două episoade.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *