Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Mistere Venetiene” dezvaluite la Tritonic

In luna martie Tritonic v-a pregatit un cadoul inspirat pentru toate femeile importante din viata voastra, cartea “Mistere Venetiene” scrisa de Kathryn Walker.

Romatic sau nu, oricine isi doreste sa viziteze macar o data orasul gondolelor, Venetia. In cartea lui Katheryn Walker, dincolo de incarcatura misterioasa orasul devine un punct revelator si de reflectie asupra propriei vieti, sentimentelor si valorilor. Nel – eroina povestii in care se intretes dragostea, dezamagirea, istoria si suspansul – isi paraseste in tren sotul, un celebru cantaret si renunta pentru un timp la mariajul construit parca pe principiile: „intimitatea naste dispretul” si „mai rarut e mai dragut”, pentru a incerca o redescoperire a sinelui in orasul iubirii.

Ramasa singura, in timp ce strabate strazile Venetiei, reflectand la casnicia sa distrusa, ajunge in preajma unui grup de baieti care chinuiau un caine ratacit pe care il salveaza si il duce la ea la hotel.

Intamplarea o conduce la o mare resedinta venetiana, unde ajunge pentru a inapoia cainele. Este invitata sa ramana iar viata acestei case i se pare de-a dreptul fascinanta (atat prezentul, dar mai ales trecutul). In timp ce exploreaza o mansarda a palatului, Nel descopera o colectie extraordinara de obiecte din secolul XVI: haine apartinand unei manastiri, scrisori, un jurnal, o fresca si o cutie pictata.

Dupa ce studiaza cutia, Matteo, un istoric al artei, incepe sa creada ca pictura de pe cutie apartine pictorului Giorgione (pictor italian, unul dintre cei mai importanti ai Renasterii Venetiene). Jurnalul, scris intr-o maniera aproape indescifrabila, detine cheia misterului provenientei frescei din casa si a cutiei pictate. Cu cat stie mai multe despre istoria palatului, Nel este introdusa imaginar in lumea fascinanta a Renasterii Italiene- cu stralucirea acesteia dar si cu intrigile si frustrarile ei. Cu aceasta ocazie, Nel parcurge si un proces de autocunoastere care o ajuta sa-si lamureasca propriile incertitudini.

Kathryn Walker a urmat Universitatea Harvard si a primit o bursa Fullbright. A aparut din cand in cand pe Broadway in roluri principale si a primit un Premiu Emy pentru rolul jucat in serialul “The Adams Chronicles” de pe canalul PBS. A adaptat si a coordonat o serie de productii clasice grecesti pentru emisiunea “Verse Drama” de pe canalul 92 Y si a avut preocupari artistice pe perioada sederii la Harvard. Locuieste in Tesuque, New Mexico si in Washington, Connecticut.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *