Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Miss si Mister Junior in Plaza Romania

În perioada 8 -10 iunie, Plaza România continuă programul dedicat celor mici și găzduiește sâmbătă, 9 iunie, concursul de Miss și Mister Junior. Concursul de talent și frumusețe pentru copii (fete și băieți) este dedicat celor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, pe două categorii, de vârstă și va avea loc în intervalul orar 11.00-13.00.

La atelierele Soleil Kids desfășurate în Plaza România între orele 13.00-21.00, cei mici se vor putea bucura de jocuri distractive, activitățile pregătite fiind un bun prilej de a învăța lucruri noi. Copiii sunt așteptați să modeleze cele mai amuzante figurine din plastilină, să picteze personaje fantastice și peisaje din natură și să creeze hăinuțe cu dichis pentru păpuși.

Duminică, 10 iunie, între orele 10.00-15.00, copiii se vor distra încercând rețete de prăjituri, vor avea parte de momente de magie, dar și de o demonstrație specială de arte marțiale susținută de Federația Română de Kaseindo.

Tot duminică, cei interesați de limbi străine vor putea învăța într-un mod plăcut noțiuni de engleză cu materiale Oxford și Usborne participând la mini atelierul Fun English.

Vineri, sâmbătă și duminică vor fi organizate sesiuni de colorat, facepaining, jocuri tip puzzle. Luna iunie este luna copilăriei în Plaza România, iar dezvoltarea creativității și învățarea într-un mod distractiv vor fi punctul de pornire în jocurile pregătite pentru cei mici.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *