Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Misiune indeplinita

DHL este partenerul oficial pentru logistica si expediere la realizarea filmului “Mission: Impossible III”, compania transportand o cantitate de 50.000 kg

In data de 5 mai, cel mai asteptat film de actiune al verii soseste in Romania – “Misiune Imposibila III”  – la a carui productie DHL, liderul serviciilor de curierat express si logistica, a jucat un rol cheie in spatele camerelor. In primavara anului 2005, Paramount Pictures a ales DHL ca partener oficial pentru transportul si logisitica echipamentelor necesare productiei filmului.

Coordonarea activitatilor de transport si logistica pentru un astfel de film de actiune nu a fost o misiune usoara; DHL a fost implicat in absolut toate momentele, de la punerea la dispozitie a unui zbor charter de la Beijing la Los Angeles si pana la impachetare, paletare si expediere a echipamentului tehnic catre toate locatiile in care au avut loc filmarile:
Italia, Statele Unite ale Americii, China si Germania. Echipa DHL a lucrat 24 de ore din 24, 7 zile din 7,  alaturi de Paramount Pictures pentru a livra in lume echipamentul de filmare si decorurile aferente: 6 paleti cu masini, camere de filmare si numeroase alte materiale necesare filmarii, intreaga recuzita fiind expediata fie terestru, fie maritim sau aerian si implicand toate punctele operationale DHL.

«“Timpul inseamna bani” – si asta se aplica cel mai bine in industria cinematografiei. Chiar si cea mai mica intarziere poate genera costuri suplimentare semnificative”», explica Mark Bakshi, presedintele productiilor de lung metraj de la Paramount Pictures. “De aceea, noi am cautat un partener pentru logisitica nu doar rapid si de incredere, ci si cu o experienta vasta in manipularea coletelor speciale si fragile, oriunde in intreaga lume”.

“Suntem deosebit de incantati sa fim partenerul oficial pentru expedierea si logistica  la productia filmul “Mission Impossible III”, a adaugat Manfred Harnischfeger, Vicepresedinte Executiv Departamentul Comunicare al Deutsche Post World Net. “Cu decenii de experienta in aceasta industrie, intelegem importanta livrarii la timp, precum si parcurgerea  a mii si mii de kilometrii pentru a face “misiunea imposibila” posibila. Transportul este activitatea noastra de baza, iar parteneriatul cu Paramount Pictures vine sa intareasca increderea clientilor in angajamentele pe care ni le asumam si in faptul ca, indiferent de domeniul in care acestia actioneaza, DHL este capabil sa ofere servicii rapide si de incredere in mai mult de 220 de tari din intreaga lume”.

Paramount Pictures va prezinta o productie Cruise Wagner production, “Mission: Impossible III.” Filmul este regizat de catre J.J. Abrams si produs de Tom Cruise si Paula Wagner.  Scenariul le apartine lui Alex Kurtzman, Roberto Orci si J.J. Abrams si este bazat pe serialul de televiziune creat de Bruce Geller. In rolurile principale sunt Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell, Maggie Q, si Laurence Fishburne. Filmul nu poate fi vizionat decat de copiii peste 13 ani.

Grupul Deutsche Post World Net este liderul mondial in logistica.
   
Companiile apartenente grupului Deutsche Post, DHL si Postbank ofera solutii adaptate, orientate catre client, pentru managementul si transportul bunurilor, a informatiei si a platilor printr-o retea globala, asigurata de o buna cunoastere a pietelor locale. Deutsche Post World Net este de asemenea furnizorul principal de servicii de Dialog Marketing services, cu un portofoliu unic de solutii eficiente de outsourcing si sisteme. Grupul a generat venituri de 56 miliarde euro in 2005. Avand in present aproximativ 500,000 angajati in peste 220 tari si teritorii, Deutsche Post World Net este unul dintre cei mai mari angajatori din lume.

Paramount Pictures – Profil companie
Paramount Pictures apartine diviziei de divertisment a Viacom Inc. (NYSE: VIA si VIAB), una dintre cele mai mari companii de divertisment si media, si lider in productia, promovarea si difuzarea de stiri, sport si muzica.

Bucuresti, 2.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *