PR Summit 2021

Misiune in Venetia

J. Hadley Chase
Editura Vremea

Este bine intotdeauna sa nu iti iti prietenii si sa ii ajuti atunci cand ai posibilitatea, chiar daca nu i-ai mai vazut de multa vreme.

Don Micklem este o astfel de persoana: ajuns om foarte influent si bogat, inainte de a pleca intr-o vacanta la Venetia primeste vizita unei femei ingrijorate. Ea este sotia unui prieten pe care nu l-a vazut de multa vreme, care se pare insa ca are probleme. Se afla chiar la Venetia de unde a scris un mesaj codat care i se adresa si in care ii cerea ajutorul.

Eroul nostru nu da inapoi in fata primejdiei si aventurii – astfel ca porneste impreuna cu personalul sau de incredere la Venetia unde are loc de tot soiul de intalniri, urmariri si momente palpitante. O cursa in care scopul final este de fapt descoperirea adevarului si supravietuirea. Misiune in Venetia este un roman in care inca o data  J. Hadley Chase reuseste sa isi captiveze cititorii cu o actiune alerta care ii va purta pe stradutele Venetiei, prin vile si le va face cunoscute personaje inocente ori cu interese si cu mainile patate.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *