free download 78 travel guides written by experts

“Miscarea de Sanatate” si „Romania Pedaleaza”, la concursul de mountainbike Garboavele XC 20

Campaniile Radio România “Mişcarea de Sănătate” şi „România Pedalează”, împreună cu Asociaţia Sportivă Clubul de Ciclism Galaţi, invită ascultătorii la a doua ediţie a concursului de mountainbike – Gârboavele XC 2012, ce va avea loc la Galaţi, sâmbătă, 7 aprilie.

Concursul cross country se va desfăşura în ture, pe un traseu de 7,5 km – avansaţi (7 ture) şi amatori (4 ture) – cu urcări medii sau dure, coborâri medii sau periculoase, combinate cu zone scurte de plat de revenire după urcări, iar cronometrarea cu CIP electronic va furniza rezultatele finale cu acurateţe maximă. Premierea se va face pe categorii de vârstă, pentru fiecare traseu în parte. Ridicarea pachetelor de concurs se va face între orele 8.30 – 10.30, startul urmând să fie dat la ora 11.00. Pachetul de start va include un tricou de participare, un baton energizant, un tichet pentru pasta party, un talon pentru tombolă şi o diplomă de participare. Primii trei clasaţi la fiecare categorie de concurs vor beneficia de trofee şi premii-surpriză, premierea fiind urmată de un spectacol artistic.

Promovate editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Mişcarea de Sănătate” şi “România pedalează” sunt două campanii naţionale care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Evenimentul este susţinut de Consiliul Judeţean Galaţi, Mausbike, Autogadget, Romaqua Group, APIDAVA, Editura Trei şi Fabrica de Steaguri.

Bucuresti, 04.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *