Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Miscarea de Sanatate“ lanseaza a doua editie a “Semenic Fest”,

cel mai mare festival al Banatului

Campania naţională Radio România “Mişcarea de Sănătate”, împreuna cu Lupo Touring şi Radio Reşita, lansează, în perioada 15-17 iunie, a doua ediţie a „Semenic Fest” – o vară fierbinte cu muzică bună la Gărâna.

Vineri, 15 iunie, Leo Iorga şi Pacifica vor prefaţa o competiţie rock cu trupe newcomers şi recitaluri speciale METALLICA Real Tribute şi GUNS’N ROSES by Jailbreak, iar sâmbătă, 16 iunie, Celelalte Cuvinte şi Timpuri Noi vor da startul unui maraton muzical de excepţie, care se va încheia cu două concerte susţinute de AC&DC şi QUEEN tributes bands. Duminică, 17 iunie, sute de sportivi amatori şi profesionişti, de toate vârstele, vor participa la un concurs de orientare în alergare şi ciclism montan, la poalele munţilor Semenic, la o altitudine de aproape 1.000 de metri.

“SEMENIC FEST”, primul mare festival al Banatului, a adunat la Gărâna, în 2011, peste 5.000 de iubitori ai muntelui, ai muzicii de calitate şi ai sportului în aer liber! Pe scena MusiCal Ranch-ului din Poiana Lupului, consacrată de Festivalul Internaţional de Jazz, au cântat live artişti şi trupe româneşti în vogă – Timpuri Noi, Stonebox, Pasărea Colibri (Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici, Teo Boar), Pragu’ de Sus, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă -, dar şi trupe din Olanda, Italia si Serbia, care au adus tribut unor nume de legendă ale scenei muzicale internaţionale. Nu au lipsit nici competiţiile sportive: cross-ul Semenicului, un concurs naţional de judo şi a VII-a ediţie a Banat Mountainbike Maraton!

Promovată editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Mişcarea de Sănătate” este prima campanie naţională pe termen lung iniţiată de un post de radio, care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Evenimentul este susţinut de: Romaqua Group, Fornetti, Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, Editura Nemira şi Fabrica de Steaguri.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *