free download 78 travel guides written by experts

Miscarea de Sanatate, la concursul national “Ultima Lira”

„Mişcarea de Sănătate“, campania naţională a Radio România Actualităţi, şi Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia invită iubitorii mişcării în aer liber să vină sâmbată, 12 noiembrie 2011, la Cabana Muntele Roşu, lângă Cheia, unde se va desfăşura concursul naţional pe teme de sport, turism şi ecologie – “Ultima Liră”.

La competiţie participă peste 100 de voluntari de la mai multe cluburi şi asociaţii de profil din toată ţara, care vor prezenta juriului fotografii, caricaturi, afişe şi filme pe teme de turism şi ecologie. O altă probă de concurs va consta într-o reprezentare cu o durată de 25 de minute pentru fiecare concurent – trei melodii folk, o poezie, o scenetă umoristică sau o pantomimă. Participanţi vor efectua şi câteva drumeţii montane în zona Munţilor Ciucaş şi vor avea parte de un bal mascat.

Susţinută editorial de cele două emisiuni de prime-time ale postului public de radio – „Matinal” şi „România Împreună” – „Mişcarea de Sănătate” este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *