free download 78 travel guides written by experts

Miscare browniana la Primaria Sectorului 5 pentru a evita eliberarea copacilor

Agent Green eliberează astăzi copaci din sectorul 5 de reclame ilegale fără sprijinul primăriei care anterior acţiunii se arătase interesată să se implice în campanie.

În urma solicitării din luna martie a organizaţiei de a primi sprijinul primăriei [nota 1], în ultimele săptămâni atât funcţionari ai primăriei cât şi reprezentanţi ai poliţiei locale au contactat Agent Green cu intenţia de a se implica în campanie. Cu toate acestea echipa de eliberat copaci care parcurge astăzi sectorul 5 are în componenţă doar voluntari ai organizaţiei ecologiste. Această atitudine confirma că la primărie se desfăşoară adevărate mişcări browniene, cum îi place primarului Vanghelie să spună [nota 2]. ”După experienţele lipsite de sprijinul primăriilor din sectoarele 3 şi 4 am fost entuziasmaţi că la sectorul 5 este posibil să primim sprijin de la poliţie şi de la primărie pentru eliberarea copacilor de reclame. Se pare că îndrăzneţele noastre cerinţe de a primi scule, vehicul, oameni şi pază pentru acţiune au declanşat o adevărată mişcare browniană la primărie. Aşa se face că astăzi ne căţărăm din nou singuri în copaci pentru a-i elibera de cuie şi piroane”, a spus Gabriel Păun, Agent Green.

Ultima acţiune din calendarul campaniei ”Eliberează coapcii” va avea loc duminică 14 iunie în sectorul 6. Campania se desfăşoară cu sprijinul FORD şi Snack Attack.

Agent Green recomandă primăriei sectorului 5 să demonteze pe viitor reclamele din copaci la propria iniţiativă şi să nu se mai bazeze pe ecologişti că le vor îndeplini obligaţiile în domeniul protejării mediului.

NOTE:
[1] Adresa Agent Green nr. 9/18.03.2009 înregistrată la registratura PS5 cu nr. 10331/25.03.2009
[2] Marian Vanghelie: ”Am acţionat brownian pentru sprijinirea tinerilor”, Realitatea TV, 14.03.2009
//www.realitatea.net/marian-vanghelie–am-actionat-brownian-pentru-sprijinirea-tinerilor_475842.html

Bucuresti, 31.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *