free download 78 travel guides written by experts

Miruna Oprea este castigatoarea competitiei “Fii o vedeta Disney Channel”

Miruna Oprea din Bacău a fost selectată dintre sute de participanţi entuziaşti din întreaga ţară în finala concursului de muzică Disney Channel România

Miruna Oprea din Oneşti, Bacău a fost numită câştigătoarea concursului de muzică “Fii o vedetă Disney Channel” inspirată de serialul de succes, Hannah Montana. Miruna, în vârstă de 14 ani a fost selectată din sute de participanţi din toată ţara, ajungând în marea finală care a fost televizată duminică.

Miruna a impresionat audienţa cu o interpretare uluitoare a melodiei “Best of Both Worlds”, într-o competiţia deschisă cu ceilalţi patru finalişti. A fost datoria juriului Disney Channel format dintr-o serie de vedete – Smiley, Alexandra Ungureanu şi George Hora – să decidă cine este câştigătorul.

Miruna urmează să înregistreze propriul videoclip şi să experimenteze stilul de viaţă al unei vedete în drumul spre Londra, într-o excursie cu toate costurile incluse, unde îşi va vedea idolul – Hannah Montana (Miley Cyrus) – în concert, pe 14 decembrie.

Câştigătoarea competiţiei a afirmat: “Nu pot să cred că am câştigat concursul “Fii o vedetă Disney Channel”, mai ales ca au participat sute de concurenţi talentaţi. A fost uluitor să fiu pe scenă, ştiind că sunt privită de milioane de telespectatori. Abia aştept acum să am propriul videoclip şi să ajung la concertul lui Miley Cyrus; m-am bucurat de fiecare clipă de când am intrat în această competiţie.”
Smiley, unul dintre membrii juriului pe parcursul întregii competiţii “Fii o vedetă Disney Channel” a afirmat: “A fost minunat să descopăr atâţia copii care au potenţial să devină adevărate vedete. Miruna este extrem de talentată şi a reuşit să impresioneze juriul pe tot parcursul show-ului, dar toate interpretările finaliştilor au fost impresionante şi fiecare dintre ei ar trebui să fie mândru de realizările sale.”

Totodată, înaintea marii finale, fanii Disney Channel şi-au votat online finalistul preferat, dupa ce au urmărit filmele de prezentare ale acestora pe website-ul www.disney.ro, alegând-o pe Mădălina Lefter căştigătoarea publicului.

Serialul Hannah Montana a devenit un fenomen în rândul adolescenţilor şi o distribuie în rolul principal pe Miley Cyrus, care o interpretează pe Miley Stewart. Personajul duce o viaţă dublă secretă – este vedeta pop, Hannah Montana. Cel de-al treilea sezon al seriei se difuzează în exclusivitate pe Disney Channel.

Bucuresti, 07.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *