free download 78 travel guides written by experts

MIRETTE, DETECTIVA CALATOARE soseste la Minimax

Pentru cei mici, în luna aprilie, Minimax a pregătit un nou serial captivant, plin de acțiune. Mirette, protagonista noilor desene animate este o fetiță adorabilă, inteligentă, prietenoasă și pasionată de investigații. Nu stă niciodată pe gânduri dacă e vorba despre aventuri și nu se teme de nimic dacă vede o nedreptate. Mereu este în căutare de noi experiențe și cu greu se abţine să nu intervină, mai ales că îl are alături pe prietenul și asistentul ei, motanul Jean-Pat.

Cele 52 de episoade ale serialului “Mirette, detectiva călătoare” vor fi difuzate de Minimax începând cu 15 aprilie de la ora 15:15.


Aventura, misterul dar și soluțiile salvatoare vor sosi la Minimax împreună cu Mirette!

MIRETTE, DETECTIVA CALATOARE

PREMIERA: 15 aprilie, la ora 15:15

Mai întâi, să facem cunoștință cu Mirette, o fetiță de zece ani pasionată de investigații! Dispariții, furturi, indicii, suspecți, vinovați, urmăriri în viteză, arestări… Adoră toate aceste aventuri! În diversele ei investigații, e ajutată de Jean-Pat, asistentul ei felin, un motan roșcat și leneș, dar foarte eficace, care e interesat doar de mâncare. Să-i urmărim în aventurile lor pasionante în jurul lumii: de la Londra la Paris, prin New-York sau Cairo și să ne bucurăm de clipe amuzante și dovezi de prietenie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *