free download 78 travel guides written by experts

Mirela Vasadi pregateste surprize si editii speciale la Arta fericirii

Pentru săptămâna viitoare şi pentru perioada Sărbătorilor de iarnă

Cu ocazia desfăşurării (în perioada 2-8 noiembrie 2015) a celei de-a 11-a ediţii a “Săptămânii PSI”, Mirela Vaşadi şi echipa emisiunii Arta fericirii au oferit – şi continuă şi în ediţiile viitoare – întâlniri cu o parte dintre personalităţile care urmează să conferenţieze în cadrul Săptămânii PSI. Până acum, nume mari precum profesorul universitar doctor Vasile Dem Zamfirescu, părintele psihanalizei româneşti, profesorul universitar doctor Daniel David, fondatorul Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca, sau dr. Diana Vasile, preşedintele Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei au fost deja invitaţii Mirelei Vaşadi la Arta fericirii.

În continuare, săptămâna viitoare puteţi urmări o ediţie dedicată în totalitate parenting-ului în care psihoterapeuta Anca Munteanu va aduce în faţa telespectatorilor TVR 2 temele pe care le va dezbate şi în conferinţa din cadrul evenimentului sus amintit. Şi tot la Arta fericirii veţi afla, cât de curând, secretele decriptării minciunilor, direct de la un profiler CIA, profesorul asociat dr. Ion Duvac, psiholog şi coach Psychological Profiler.

Este o perioadă extrem de încărcată pentru Mirela Vaşadi şi echipa emisiunii Arta fericirii care lucrează la foc continuu nu numai pentru transmisiunile zilnice de la ora 13.20, dar şi la pregătirea a 8 ediţii speciale pentru perioada Sărbătorilor de iarnă.

Iar din 2 noiembrie, cei care nu au posibilitatea de a urmări emisiunea Arta Fericirii de la ora 13.20, pot viziona fiecare ediţie în reluare a doua zi dimineaţa, de la ora 8.10.

Despre Arta Fericirii

Arta fericirii este singura emisiune de pe piaţă dedicată integral dezvoltării personale, un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de limitările şi restricţiile impuse de latura materiala a vieţii. În fiecare zi, de la ora 13.20, Mirela Vasadi sta de vorbă cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă: luni – discuţiile sunt despre reuşita în planul fizic, marţi – despre reuşita in plan emoţional, miercuri – despre reuşita în planul mental, joi – despre reuşita în plan spiritual iar vineri este ziua în care se discută problemele cu care se confruntă omul în secolul actual: sărăcia, corupţia, boala, stresul, depresia, izolarea sau lipsa de reacţie la nivelul comunităţii, dar vom cunoaşte

Despre Săptămâna PSI

În perioada 2-8 noiembrie 2015, Editura TREI şi Librăriile Cărtureşti organizează cea de-a 11-a ediţie a Săptămânii PSI – un eveniment în care specialişti în psihologie şi psihoterapie, profesori şi practicieni experimentaţi ne invită la discuţii deschise despre cuplu şi familie, vis şi hipnoză, despărţire şi singurătate, fericire şi încredere în sine.

TVR 2 şi Arta fericirii, singura emisiune de pe piaţă dedicată integral dezvoltării personale, sunt parteneri media ai evenimentului.

Emisiunea Arta fericirii este difuzată în simulcast la TVR 2, TVR HD, dar şi online, pe portalul video TVR+.

Bucuresti, 29.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *