Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mirela Vasadi munceste toata vara la TVR 2 pentru noua sa emisiune zilnica:

Arta fericirii – de luni până vineri, în direct, de la ora 18.30, la TVR 2

TVR 2 lansează, din 7 iulie, noul program cu titlul: Arta fericirii – singura emisiune de pe piaţă care are ca tema dezvoltarea personală.

Este vorba despre un magazin de dezvoltare personală, cu subiecte axate pe cele patru direcţii de acţiune pentru echilibru şi dezvoltare individuală: fizic, emoţional, mental şi spiritual. Dezvoltarea personală holistică este un subiect de actualitate al acestui secol, în care oamenii încearcă din ce în ce mai mult să se detaşeze de stresul zilnic şi de limitările şi restricţiile materiale.

Este motivul pentru care zilnic, de la ora 18.30, Mirela Vaşadi stă de vorbă, timp de jumătate de oră, cu personalităţi importante ale vieţii publice, oameni care au reuşit să transforme în artă, propria lor existenţă.

Fiecare zi este dedicată discuţiilor pe un plan de dezvoltare: lunea este abordată dezvoltarea fizică, marţea se vorbeşte despre aspectele din plan moţional, miercurea despre cele din plan mental, joia sunt discutate subiectele din plan spiritual iar vinerea este ziua unei abordări holistice, cu accent pe problemele fundamentale care ne afectează viaţa: sărăcia, corupţia, boala, stresul, depresia…

O excepţie la această programare este prima ediţie de Arta fericirii – ce se constituie într-o „introducere” a telespectatorilor în domeniul atât de vast al dezvoltării personale, dar care va reprezenta şi o încercare de a atrage publicul spre lucruri pe care fie le experimentează la întâmplare, fie le ignoră din lipsă de informaţii.

Astfel, în 7 iulie, Mirela Vaşadi îi va avea ca invitaţi în Studioul 1 al TVR pe dr. Cristian Andrei – medic specialist neuropsihiatru, psihoterapeut şi psiholog şi pe doamna Andreea Neacşu – psihoterapeut, specialist în psihologie pozitivă la Institutul pentru fericire din Bucureşti.

Emisiunea este difuzată din 7 iulie în fiecarezi, de luni până vineri, de la ora 18.30, la TVR 2 şi poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.

Bucuresti, 06.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *