free download 78 travel guides written by experts

Mirela Popescu este noul director de HR Secom®

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pentru un stil de viaţă sănătos îşi extinde echipa şi anunţă numirea Mirelei Popescu în funcţia de director al Departamentului de Resurse Umane. Cu o experienţă de 12 ani în domeniul resurselor umane şi opt ani în poziţii de management, Mirela Popescu a deţinut anterior funcţia de HR Business Partner în cadrul reţelei private de sănătate Regina Maria şi HR Manager la BIGOTTI.

Mirela Popescu va fi responsabilă de dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiei, coordonarea proceselor de recrutare, dezvoltarea şi susţinerea performanţei angajaţilor şi alinierea politicii de personal la obiectivele de business ale companiei.

“Strategia noastră de dezvoltare se bazează pe performanţă, profesionalism şi inovaţie, oamenii fiind elementul cheie. Am investit constant în dezvoltarea echipei şi a culturii organizaţionale, însă compania a ajuns în etapa în care este necesară integrarea tuturor proceselor referitoare la personal într-unul singur, iar directorul de resurse umane are un rol foarte important”, afirmă Lucia Costea, managing partner Secom®.

La nivel naţional, Secom® are 119 angajaţi, în creştere cu 55% faţă de finalul anului 2013.

Anul acesta, compania a demarat un proces de investiţii amplu care vizează extinderea sediului administrativ, a spaţiului dedicat depozitului şi lansarea de noi magazine. În luna octombrie, Secom® a lansat un magazin propriu în Braşov, în urma unei investiţii de 40.000 de euro.

Bucuresti, 11.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *