free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida va purta o rochie norocoasa in cadrul editiei

de gala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”

Vineri, 9 septembrie, de la 20.20, Mirela Boureanu Vaida va dezvălui într-o ediţie specială a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” care sunt noii concurenţi din sezonul al şaselea al celui mai îndrăgit reality-show matrimonial din România. Pentru această ediţie de gală, Mirela a ales deja o superbă rochie turcoaz cu aplicaţii de pietre Swarovski, o rochie norocoasă, aşa cum consideră frumoasa prezentatoare. 

Se anunţă o seară spectaculoasă la Antena 1! Vinerea aceasta, în cadrul unei ediţii speciale “Mireasă pentru fiul meu” mirii, nurorile şi soacrele acestui sezon vor veni pentru prima oară în lumina reflectoarelor şi îşi vor face cunoscute poveştile de viaţă. 12 fete frumoase şi opt băieţi atrăgători, dintre care cinci însoţiţi de mamele lor vor face primii paşi în competiţia care le va schimba destinul! Ediţia va fi cu adevărat deosebită, cu ţinute elegante, momente inedite şi foarte multe surprize.

Pentru această lansare spectaculoasă, frumoasa prezentatoare a reality-showului a pregătit o ţinută norocoasă, o superbă rochie turcoaz cu aplicaţii de pietre Swarovski. Ceea ce este însă cu adevărat deosebit la această rochie nu este faptul că este presărată cu pietre Swarovski. Pentru Mirela, ţinuta ei este “o rochie de suflet”, realizată special pentru ea de o bună prietenă.

“Nu am ales o rochie de brand pretenţioasă, ci mi-am dorit ca în această seară să port ceva care să mă reprezinte. Alături de prietena mea, am ales culoarea, modelul şi am petrecut timp împreună lucrând la această ţinută. Turcoazul este o culoare care îmi dă optimism şi îmi poartă noroc. Pot găsi în magazine multe ţinute de gală care să nu îmi spună de fapt nimic şi prefer să ştiu că ceea ce port este într-adevăr pentru mine, pentru sufletul meu”, a declarat Mirela.

În ceea ce priveşte emoţiile fireşti în cazul unui astfel de eveniment, Mirela este foarte nerăbdătoare, aşa cum sunt şi telespectatorii, ca ediţia de gală de vineri să ia startul. Această emoţie este şi cea care o face pe Mirela să vină mult mai devreme pe platourile de filmare.

“Când avem o emisie deosebită, se întâmplă să vin mult mai devreme pe platourile de filmare pentru că pur şi simplu nu am stare acasă. Ajung pe platou cu ceva ore bune înainte de a începe pregătirile, doar pentru a auzi freamăt în jur, pentru a vorbi cu oamenii. Mă ajută foarte mult să intru în atmosfera unei emisii”, declară frumoasa prezentatoare.

Ediţia de vineri va aduce foarte multe surprize şi pentru frumoasa prezentatoare deoarece Mirela nu i-a întâlnit până acum pe concurenţii din cadrul acestui sezon “Mireasă pentru fiul meu”.

“La fel ca şi telespectatorii şi eu voi descoperi concurenţii tot vinerea aceasta. Nu i-am întâlnit niciodată până acum şi chiar m-am ferit de acest lucru. Nu am vrut să îi întâlnesc rând pe rând, ci să îi cunosc pe toţi odată şi să fiu la fel de surprinsă precum cei de acasă. Îmi doresc ca totul să fie natural şi să-i descoperim împreună”, declară Mirela Boureanu Vaida.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *