free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida, moment emotionant la Acces Direct

Mirela Boureanu Vaida a fost invitată miercuri la Acces Direct să cânte o melodie împreună cu George, băiatul fără mâini, care cântă la trei instrumente. Cei doi au repetat două zile ca momentul din platoul emisiunii Simonei Gherghe să iasă perfect. Ei au ales ca piesă „Amazing Grace”, variantă acustică.

George s-a ocupat de partea instrumentală a piesei, cântând la chitară cu picioarele, iar la partea vocală, cei doi au făcut un duet extrem de emoţionant. În ciuda eleganţei cu care ne-a obişnuit, în semn de solidaritate şi respect, Mirela a ales să cânte desculţă piesa aleasă: „Am vrut să cântăm o piesă cu un mesaj puternic, despre luptă şi credinţă, despre reuşită, cu prilejul reîntâlnirii lui George cu părinţii lui naturali, după 19 ani.”

În platoul emisiunii, împreună cu George a venit şi soţia sa, pe care părinţii şi cele două surori ale lui au întâlnit-o pentru prima dată.

Mirela Boureanu Vaida, gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, emisiune care a câştigat premiul pentru „Cel mai bun reality show” în cadrul premiilor Tvmania din acest an, a fost emoţionată de cazul lui Geroge, motiv pentru care a răspuns propunerii de a interpreta o melodie cu acesta în platoul Acces Direct.

Bucuresti, 05.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *