Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mirela Boureanu Vaida, ipostaza inedita duminica, la Varietati de Paste

Interpretează piesa Christinei Aguilera, Candy Man, în rolul unui căpitan de bord!

În prima zi de Paşte, de la 21.40, Antena 1 oferă celor de acasă un spectacol cu totul şi cu totul special, “Varietăţi de Paşte”. Costume fastuoase, strălucire, coregrafie, muzică, acrobaţii, umor, nume mari ale teatrului românesc, acestea sunt doar câteva dintre surprizele de care cei de acasă se vor bucura duminica aceasta la Antena 1. Spectacolul pus în scenă de Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” îi va avea printre protagonişti pe Cristina Stamate, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, dar şi pe Mirela Boureanu Vaida, îndrăgita prezentatoare de la “Mireasă pentru fiul meu”. La “Varietăţi de Paşte”, cei de acasă o vor descoperi însă pe frumoasa prezentatoare într-o ipostază inedită.

Mirela Boureanu Vaida va interpreta piesa “Candy Man” a celebrei Christina Aguilera şi într-o costumaţie inspirată din videoclipul artistei va capta cu siguranţă toate privirile în rolul unui căpitan de bord. Înconjurată de băieţii din trupa de balet, costumaţi asemeni puşcaşilor marini americani, Mirela va pune în scenă un spectacol incendiar.

“Pe mine, teatrul de revistă m-a format. E un spectacol unic în România datorită parfumului unor vremuri de altădată pe care îl regăsim acolo, un spectacol care nu uită însă de prezent, nu-şi pierde actualitatea. Oamenii vin la teatrul de revistă trecând prin forfota de maşini de la Victoriei, străzi agitate, claxoane şi când se trage cortina intră într-o altă lume. Apar balerinele frumoase, cu ţinute spectaculoase, muzica deosebită şi numele mari ale teatrului românesc. E foarte frumos totul, e un spectacol căruia mă dedic în totalitate şi care îmi oferă satisfacţii enorme” a spus Mirela Boureanu Vaida.

La “Varietăţi de Paşte”, Mirela va mai avea un moment de musical, diferit de cel anterior, interpretând o piesă de Natalie Cole. Îmbrăcată într-o rochie lungă, frumoasa prezentatoare va readuce de această dată în atenţia celor de acasă o altă perioadă din istorie, când jobenul şi ţinutele de o eleganţă impecabilă erau încă în vogă.

Cei de acasă se vor putea întâlni cu frumoasa Mirela Boureanu Vaida sâmbătă, de la ora 14.00, într-o ediţie specială de Paşte la “Mireasă pentru fiul meu”, iar duminică, de la ora 16.30, le va propune telespectatorilor să petreacă româneşte într-o emisiune ediţie specială – “Spendoare de Sărbătoare”. Tot în prima zi de Paşte, de la 21.40, cei de acasă o vor descoperi pe Mirela Boureanu Vaida în ipostaza de solist vocal în două momente deosebite la “Varietăţi de Paşte”.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *