free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida face antrenamente vocale cu participantii la “Mireasa pentru fiul meu”

De 1 decembrie, telespectatorii vor avea parte de o adevărat spectacol în cadrul celui mai îndrăgit reality-show matrimonial din România!

Anul acesta, Mirela Boureanu Vaida va petrece Ziua Naţională a României alături de telespectatorii Antena 1. Frumoasa prezentatoare va purta costum popular şi pentru prima dată în cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va intra în rolul de solist vocal, interpretând pentru cei de acasă melodii îndrăgite precum “Noi suntem români”, “Doamne ocroteşte-i pe români”, “Aşa-i românul” şi va pregăti alături de concurenţii reality-showului multe alte surprize pentru telespectatori. Mai mult, pentru ediţiile speciale de 1 decembrie ale emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, frumoasa prezentatoare s-a ocupat şi de concurenţii reality-showului, devenind profesorul lor de canto. Participanţii în cadrul îndrăgitului reality-show matrimonial se află astăzi în pregătiri intense pentru a oferi celor de acasă un adevărat spectatcol de muzică populară şi dans.

Frumoasa Mirela Boureanu Vaida nu va renunţa la costumul popular nici după terminarea ediţiilor speciale. În seara de 1 decembrie, moderatoarea reality-showului va petrece Ziua Naţională a României alături de cei dragi, bucurându-se de compania prietenilor la o masă bogată cu specific românesc, cu pită, pălincă şi alte bucate tradiţionale, în cadrul unui restaurant din Bucureşti. Acolo, ca şi restul invitaţilor, Mirela va îmbrăca din nou costumul popular pentru a sărbători aşa cum se cuvine ziua de 1 decembrie!

De Ziua Naţională a României, îndrăgitul reality-show „Mireasă pentru fiul meu” va oferi celor de acasă momente deosebite în cadrul a două ediţii speciale, difuzate de la ora 12.00 şi de la ora 14.00. Alături de frumoasa prezentatoare, telespectatorii vor sărbători în stil tradiţional, cu muzică şi artă populară, invitaţi speciali şi multă voie bună! De 1 decembrie, la „Mireasă pentru fiul meu” vor veni în calitate de invitaţi speciali Mioara Velicu, Mariana Ionescu Căpitanescu, Gelu Voicu, Gheorghe Turda şi Ansamblul Doina Gorjului!

Ieri, 29 noiembrie, “Mireasă pentru fiul meu”, emisiune moderată de Mirela Boureanu Vaida, s-a situat în vârful clasamentului audienţelor înregistrând pe tronsonul orar 10:46 – 11:05, un rating de 1,3 % şi 14,3 % cotă de piaţă la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 0,7 % rating şi 7,9 procente cotă de piaţă. A treia poziţie a fost ocupată de Antena 3, care a înregistrat un rating de 0,7 % şi 7,1 % share.

Emisiunea a fost lider de piaţă şi în cel de-al doilea interval orar de difuzare, 13:58 – 16:00, înregistrând la nivelul targetului 15-54 urban un rating de 1,4 % şi 14,3 % share. A doua poziţie în clasamentul audienţelor a fost ocupată de postul Pro TV cu 0,9 % rating şi 9,2 % cotă de piaţă. Al treilea loc a fost ocupat de postul Kanal D, cu 0,7 % rating şi 6,6 % share.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targetul 15-54 urban
Perioada 29 noiembrie 2011

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *