free download 78 travel guides written by experts

Mirela Boureanu Vaida ar putea face colectie de martisoare

Vezi ce a primit astăzi!

Mirela Boureanu Vaida, îndrăgita prezentatoare de la “Mireasă pentru fiul meu”, a întâmpinat astăzi primăvara cu bucurie, răsfăţată cu mărţişoare şi flori de colegii ei. Pe un birou de la platoul de filmare, ascuns de camere, stau unul lângă altul micuţele obiecte simbolice: un fluture, o balerină, un trifoi cu patru foi, o buburuză şi alte obiecte delicate, agăţate de câte un fir alb-roşu. Lângă, o vază mare plină cu flori colorate, fel de fel de flori de primăvară şi câteva ghivece, ca într-o mică seră.

Chiar dacă astăzi Mirela trăieşte din plin prima zi de primăvară, înconjurată de flori şi cadouri, pentru frumoasa prezentatoare luna martie este o lună a bilanţurilor. În martie, Mirela Boureanu Vaida se gândeşte la împlinirile şi momentele dificile din anul care a trecut, evaluează plusurile şi minusurile, face planuri de viitor, un lucru firesc, având în vedere că în fiecare martie îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi începutul unui alt an din viaţă. Momentan, în cadrul planurilor pe termen scurt se înscrie revenirea la un program de sport riguros, iar pe termen lung, frumoasa prezentatoare speră ca până la trecerea în noul an să devină şi mămică.

Telespectatorii se vor întâlni cu Mirela Boureanu Vaida în cadrul emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” difuzată de luni până vineri în două momente ale zilei, de la 10.50 şi de la ora 14.00. Sâmbătă, cei de acasă se vor bucura să-i revadă pe îndrăgiţii concurenţi de la ora 14.00 şi apoi de la 17.00, într-o ediţie de gală surprinzătoare! Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *