free download 78 travel guides written by experts

Mircea Zara vine de la B1 TV la Music Channel

Mircea Zara, cel care a deschis usa celor mai importante cluburi din Romania si a prezentat cele mai atragatoare evenimente in emisiunea Club Zone, vine la Music Channel in fiecare vineri, de la ora 23.00 si in reluare duminica si miercuri, de la ora 24.00.

Difuzata pana in prezent la posturile de televiziune MCM, MTV Romania si B1 TV, emisiunea in varsta de noua ani si-a gasit gazda perfecta pentru target-ul sau. Incepand de vineri, 6 februarie, principalii protagonisti, VJ Zara si VJ Raru, vor cutreiera de acum cluburile si vor prezenta cele mai interesante concepte de petreceri doar la Music Channel. Mai mult decat muzica si decat ce se mai poarta in materie de design al cluburilor, Club Zone va avea si doua pastile despre vestimentatia de club si despre trendul in materie de bauturi.

Special pentru Music Channel, Mircea Zara a dezvaluit: “Ma bucur ca ne vom desfasura emisunea alaturi de Music Channel. Aici sunt oamenii care au sustinut proiectul nostru. Ne bucuram de faptul ca suntem o echipa veche, formata din oameni de incredere si capabili”.

Asadar, Mircea Zara si VJ Raru te vor tine la curent cu cele mai noi evenimente si vor da startul distractiei de weekend, doar la Music Channel.

Bucuresti, 05.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *