metalshow

Mircea si Ana Baniciu vin, joi, la emisiunea “Omul cu chitara”, la TVR 2

În 13 noiembrie, Ducu Bertzi şi Eveline Păuna vor avea o ediţie în familie

Joi, 13 noiembrie, de la ora 23.00, la „Omul cu chitara”, Ducu Bertzi şi Eveline Păuna au doi invitaţi speciali: Mircea Baniciu şi fiica sa, Ana.

Aceasta este una dintre extrem de puţinele apariţii împreună într-o emisiune televizată a celor doi artişti. Astfel, telespectatorii vor avea o ediţie plină de surprize şi sensibilitate, pentru că cei doi membri ai familiei Baniciu vor face destăinuiri în premieră, vor cânta împreună dar şi separat şi vor arăta publicului elementele care leagă dar şi pe cele care fac diferenţa între două generaţii de artişti.

Cum reacţionează tatăl când fiica interpretează "Over the rainbow", cum a ajuns Ana să aibă, în prezent, mai multe vize în paşaport decât a strâns tatăl ei de-a lungul întregii cariere artistice şi care au fost „învăţăturile” unui tată pentru fiica sa în domeniul artistic, urmează să aflaţi urmărind ediţia din această joi a emisiunii „Omul cu chitara”.

Vă reamintim că toate melodiile vor fi postate pe pagina de facebook a emisiunii „Omul cu chitara” la TVR 2 , iar cea care primeste cele mai multe like-uri intră în competiţia pentru „Trofeul Omul cu chitara”.

Bucuresti, 12.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *