free download 78 travel guides written by experts

Mircea Ciucur se alătură echipei ELKO Romania

Mircea Ciucur se alătură echipei ELKO Romania, una dintre cele mai mari companii de distribuție de pe piața IT&C din Romania. Mircea Ciucur va face parte din echipa de management a companiei și va ocupa funcția de Manager al echipei de soluții.

În perioada 1999-2011, Mircea Ciucur a deținut poziția de General Manager al companiei, cariera sa continuând apoi cu ocuparea a diferite poziții de conducere în industrie, precum manager de departament, CEO sau Director General.

Mircea Ciucur revine astfel, după opt ani, în echipa de management a ELKO Romania, într-un nou rol, acela de manager al echipei de soluții.

Pe lângă consolidarea echipei de soluții și coordonarea activității acesteia, Mircea Ciucur se va ocupa de elaborarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse și soluții, precum și de construirea și menținerea de parteneriate strategice cu companiile partenere ELKO.

Mircea Ciucur, Manager Solutii ELKO Romania
Mircea Ciucur, Manager Solutii ELKO Romania

“Suntem foarte bucuroși că Mircea revine în echipa noastră. Personalitatea lui se încadrează perfect în valorile, principiile și tradițiile ELKO, iar volumul său împresionant de expertiză va sprijini obiectivele de vânzări și de dezvoltare ale companiei pe termen mediu și lung”, a declarat Carmen Stanciu, Director General ELKO Romania.

Mircea Ciucur își preia noua poziție începând din luna decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *