free download 78 travel guides written by experts

Mircea Badea, invitat special in prima editie a supershowului „Te cunosc de undeva!”

Mircea Badea se întoarce la muzică! În această seară, de la 20.20, telespectatorii Antena 1 vor avea ocazia să-l vadă urcând pe scena supershowului “Te cunosc de undeva!” pe carismaticul prezentator de la “În gura presei”. Mircea Badea nu va fi însă Mircea Badea. Prezentatorul a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transfomările de senzaţie sunt puse la loc de cinste. Ce surpriză le rezervă telespectatorilor, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 20.20, la Antena 1.

A mai rămas doar câteva ore până când Antena 1 lansează show-ul primăverii, Te cunosc de undeva! Opt vedete vor apărea în faţa telespectatorilor aşa cum nu au mai fost văzute până acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca în fiecare seară de sâmbătă să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile.

Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând fiecare să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care le vor avea de interpretat şi să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Concurenţii au prins deja gustul transformărilor prin care vor trece, iar provocările sunt pe măsura personalităţilor puternice ale celor opt vedete implicate. Surprizele pe care Antena 1 le pregăteşte în acest show, nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, telespectatorii se vor putea bucura şi de prezenţa inedita a unui invitat surpriză.

În această seară, invitatul surpriză este nimeni altul decât Mircea Badea. Telespectatorii vor avea ocazia să îl vadă așa cum nu l-au mai văzut până acum.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 17.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *