free download 78 travel guides written by experts

Miracolele Manastirii Nicula intr-un reportaj marca “Asta-i Romania!”

Sambata seara, de la orele 20.00, telespectatorii Kanal D vor avea ocazia sa parcurga, alaturi de echipa emisiunii “Asta-i Romania!”, un anevoios drum al credintei,  al sacrificiului si sperantei.

Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este ocazia perfecta pentru zeci de mii de credinciosi din Romania sa isi testeze credinta. An de an, un grup de crestini din Dersita, judetul Salaj, merg pe jos cei 150 de kilometrii care ii despart de Manastirea Nicula, intr-un veritabil pelerinaj al suferintei.

“Facem un pelerinaj in cinstea Maicii Domnului ce ne a adunat. (…) Cand maica domnului te cheama cum sa nu aduni?”, spune un pelerin ce se pregateste sa parcurga sute de kilometrii in semn de omagiu si credinta.

Oamenii pornesc la drum cu incredere in puterea lui Dumnezeu si, desi drumul e lung, omenia intalnita in fiecare sat pe unde trec le da curaj si nu ii lasa sa renunte. Cu totii vor sa ajunga sa se roage la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului si nimic nu le stirbeste aceasta dorinta.

Pelerinii din Dersida se alatura zecilor de mii de oameni, veniti din toate colturile tarii la Manastirea Nicula.

Nu ratati un reportaj emotionant despre puterea credintei si miracolele de la Manastirea Nicula, sambata, incepand cu orele 20.00 la Kanal D, in cadrul emisiunii “Asta-i Romania!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *