free download 78 travel guides written by experts

Mirabela Dauer, prinsa furand intr-un magazin din Bucuresti

Vedeta îşi spune povestea marţi, la “Plasa de stele”!

Dan Negru şi Simona Gherghe s-au aliat pentru o farsă de excepţie la “Plasa de stele”! Marţi, 11 octombrie, telespectatorii vor viziona în premieră o filmare incredibilă, în care îndrăgita artistă Mirabela Dauer este surprinsă furând chiloţi dintr-un magazin din Bucureşti. Pe lângă acuzaţiile grave, protagonista farsei lui Dan Negru se confruntă şi cu solicitarea de a plăti daune de un miliard de lei vechi.

Farsa bine ticluită de echipa emisiunii “Plasa de stele” a pornit de la o întâlnire a Mirabelei Dauer cu un om de afaceri care dorea să organizeze un spectacol la Tel Aviv pentru comunitatea românilor stabiliţi acolo. În timpul discuţiilor, la televizorul din biroul omului de afaceri, este întrerupt programul pentru o ediţie specială “Acces direct”. Subiectul emisiei: o ştire în premieră care face referire la o vedetă surprinsă furând din magazin. După alte câteva minute de discuţii, Simona Gherghe dezvăluie şi numele vedetei. Este vorba bineînţeles de victima farsei, Mirabela Dauer care devine brusc protagonista unei situaţii incredibile.

Pe lângă declaraţia vânzătoarei, Mirabela Dauer descoperă şocată că există şi o filmare din magazin care o acuză, filmare realizată anterior de echipa emisiunii cu ajutorul unei sosii a artistei. Povestea farsei se complică şi mai mult, vedeta aflând că o echipă “Acces direct” este de dimineaţă pe urmele ei pentru a-i oferi un drept la replică şi că în curand vor intra în direct atât artista cât şi vânzătoarea care o acuză de furt. Marţi, 11 octombrie, telespectatorii vor descoperi care au fost reacţiile vedetei şi cum a decurs confruntarea cu vânzătoarea, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”.

Bucuresti, 09.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *