metalshow

Mirabela Dauer isi aniverseaza ziua de nastere la Star Avatar

În această sâmbătă, de la 20.30, la Star Avatar începe petrecerea! Înconjurată de mulţi prieteni şi cu braţele pline de flori, Mirabela Dauer îşi va sărbători ziua de naştere într-un show incendiar. Pentru invitata principală a emisiunii, echipa de la Star Avatar a pregătit numeroase momente de bucurie de la clasicul tort cu lumânări şi cântecele aniversare până la emoţia unor duete extraordinare.

Pentru Mirabela vor veni la petrecere şi Andrei Duban, Andreea Bălan şi Gelu Voicu, vedetele ascunse ale emisiunii. Avatarurile celor trei invitaţi se vor întrece într-un concurs distractiv pentru a câştiga premiul cel mare: un duet memorabil dintre Mirabela Dauer şi vedeta ascunsă. Primind indicaţii de la vedete, avatarurile vor avea iniţiative care mai de care mai ciudate cum ar fi o bătaie cu apă în platourile de filmare. În această ediţie, Roxana Ionescu va fi prezentă alături cei înscrişi în lupta pentru marele premiu iar Răzvan Popescu va transmite din camera vedetelor.

Pe parcursul emisiunii, telespectatorii vor asista la situaţii haioase create atât de vedetele emisiunii şi avatarurile lor cât şi de veselii prezentatori. La un moment dat, una dintre gazdele emisiunii va apărea în platou legată cu frânghie de un scaun şi cu bandă adezivă lipită de gură. Imobilizată şi în tăcere absolută, gazda va încerca imposibilul pentru a scăpa din situaţia în care a fost pusă de vedetele ascunse.

După numeroasele peripeţii prin care vor trece toţi cei invitaţi în acest show ieşit din comun, la finalul emisiunii va veni momentul mult aşteptat. Mirabela Dauer va oferi publicului român de ziua ei cel mai frumos cadou pe care interpreta îl poate dărui: muzica. Telespectatorii vor asista la un duet de excepţie iar pentru acest eveniment a fost aleasă una dintre melodiile de suflet ale Mirabelei: Morăriţa.

Alături de Roxana Ionescu, Răzvan Popescu şi Octaviana Fieraru, serile de sâmbătă îi vor face pe români martori ai unor momente inedite, într-un show de excepţie. Emisiunea „Star Avatar” îşi va cuceri telespectatorii cu duete neaşteptate, vedete surpriză şi umor de calitate. În cadrul emisiunii, trei vedete ascunse vor fi reprezentate de avataruri într-o competiţie pentru un duet cu invitatul principal al ediţiei. La final, telespectatorii se vor putea bucura de momente muzicale memorabile.

Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *